MANJE JE VIŠE

Kakve žene muškarci smatraju neprivlačnima?

11.06.2013 u 08:02

Bionic
Reading

Lažni ten, visoke platforme, ali i ravne oksfordice, teška šminka te modna ekstravagancija formula su da vas muškarac ocijeni neprivlačnom

Ako mislite da teškom šminkom, lažno preplanulim tenom te visokim platformama možete impresionirati muškarca, možda biste morale ponovno razmisliti. Novo istraživanje pokazuje da pretjerivanje s make upom i lažna preplanulost imaju suprotan učinak kod drugog spola.

Gotovo trećina ispitanih muškaraca izjavila je da im je lažni ten odbojan, a sličan broj kaže da ih teška šminka ne privlači. Odjeća je, s druge strane, važna, jer 56 posto muškaraca kaže da pažljivo odabrana odjeća djevojke s kojom izlaze pokazuje da se potrudila.

Ipak, pažljivo s modom: ekstremni stil ubojica je strasti za četvrtinu ispitanika koji kažu da su im bile neprivlačne djevojke koje su izgledale kao obožavateljice iz prvog reda na koncertima Anne Dello Russo i Lady Gage.

Moderna obuća pokazala se jednako nepopularnom: 25 posto muškaraca prezire platforme, a ni ravne oksfordice nisu prošle bolje.

Klasični look prošao je najbolje, jer je čak 50 posto muškaraca izjavilo da je mala crna haljina idealan izbor za izlazak, a 47 posto njih voli uske traperice i pripijenu košulju, udruženu s malo make upa i što prirodnijim izgledom.

Više od polovice muškaraca reklo je da im sviđa kad djevojka s kojom izlaze nosi casual kombinaciju. Anketu je provela stranica Flirt.com, prenosi Mail Online.