KUL IZGLED

Kakve su bajkerske jakne totalni hit?

07.11.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Čini vam se da se niste ni rodili kad su se nosile bajkerske jakne? E pa činjenica jest da se nose već desetljećima. Budući da su vječne i neizbježne, pogledajte kakve su moderne inačice nose, za slučaj da poželite (još) jednu

Bajkerska jakna je androgeni komad odjeće, komad koji jednako dobro stoji mačo muškarcima (sjetite se Marlona Branda, Jamesa Deana, Brucea Springsteena), kao i na kul djevojkama. Naravno, nisu stvorene samo za lude pohode na motoru, već i za sasvim nevina švrljanja gradom.

Čini se da je praktički nemoguće izgubiti zanimanje za ovakvu bazičnu jaknu u ormaru, osobito s obzirom na to da je se neprestano reinterpretira i modernizira.

Dodaju joj se tako novi luksuzni detalji, dolazi u novim teksturama i zanimljivim proporcijama (našivaju im se šiljci i zakovice, smišljaju nove boje, dolaze u drugim materijalima osim kože, čak i koji svjetlucavi detalj...) .

Što vam još treba kao dokaz, isplati se uložiti u ovakav neprolazni komad koji će vam zasigurno spasiti brojne modne kombinacije.