SVAKI DETALJ NA SVOM MJESTU

Kakva raskoš: Luksuzna kuća slavnog para plijeni na prvi pogled

11.03.2020 u 15:00

Bionic
Reading

Kalifornijski raj iz snova! Tako bi se jednom riječju moglo opisati luksuzno zdanje u vlasništvu poznatog para bivše NBA zvijezde Dwyanea Wadea i njegove supruge glumice Gabrielle Union

Slavni par prodaje svoj raskošni kalifornijski dom smješten u Sherman Oaksu u Los Angelesu nakon što si je priuštio luksuznu vilu u Hidden Hillsu.

Riječ je o pravom malom dragulju moderne arhitekture izgrađenom u mediteranskom stilu koji će zadovoljiti i najizbirljivije.

Dwyane i Gabrielle za ovo luksuzno zdanje u kojem su živjeli dvije godine traže 6,2 milijuna dolara. Sretni kupac doista će uživati u ovoj kući koja ima očaravajući pogled na Los Angeles koji ostavlja bez daha i veliki vanjski bazen.

  • +14
Kuća Gabrielle Union i Dwyanea Wadea Izvor: Profimedia / Autor: MLS / Planet / Profimedia

Ovo raskošno izdanje ima pet spavaćih soba i čak 9 kupaonica, vrhunski opremljenu kuhinju, vinski podrum s odgovarajućom temperaturom, veliko kućno kino..

Kuća izgrađena 2017. godine, ima i veliku garažu u kojoj ima mjesta za šest automobila.

Dwyane Wade (39) je bivši košarkaš koji je igrao čak 13 puta bio član all star momčadi. Osvojio je tri NBA titule i 2009. je bio NBA igrač s najboljim rezultatom.

Gabrielle Union (47) je glumica najpoznatija po ulogama u filmovima 'Love & Basketball' (2000), 'Bad Boys II' (2003) i 'Bring It On' (2000). U posljednje je vrijeme glumila u serijama 'Being Mary Jane' i 'L.A.'s Finest' u društvu kolegice Jessica Albe.