IZGLEDA NEVJEROJATNO

Kakva figura: Oprah Winfrey u pripijenoj haljini istaknula nikad vitkiju figuru

04.12.2023 u 11:03

  • +6

Oprah Winfrey

Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Oprah Winfrey, poznato TV lice koje ne treba posebno predstavljati, izgledala je zapanjujuće na crvenom tepihu zvjezdanog događanja pod nazivom Annual Academy Museum Gala u LA-ju

Slavna voditeljica koja će idućeg mjeseca proslaviti svoj 70. rođendan, za svoj je stajling dobila samo pohvale.

Oprah (69) je izgledala nikad vitkije u nevjerojatnoj ljubičastoružičastoj haljini koja prati figuru, a potpisuje je proslavljeni talijanski dvojac Dolce & Gabanna.

Proslavljena Amerikanka koja je na ovom događanju nagrađena nagradom The Pillar Award, sve je očarala u glamuroznom izdanju dokazavši i da je u top formi. Medijska ikona zaokružila je ovo senzacionalno modno izdanje elegantnim nakitom (Hamilton Jewellers).

  • +46
Academy Museum Gala u Los Angelesu Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / PROFIMEDIA

Dugu smeđu kosu oblikovala je u meke uvojke, dok joj je make up bio elegantan. Oprah je i na Instagramu objavila selfie pripremajući se za odlazak na događaj.

'Ovo je purpurna vrsta noći'. Odlazak na @academymuseum gala sa svojom obitelji @thecolorpurple', poručila je ', napisala je TV ikona zvijezda rođena u Kosciusku, Mississippi.

SVJETLUCAVO IZDANJE

Zna kako privući poglede: Demi Moore u chic haljini sve je bacila u drugi plan

Pogledaj galeriju

Inače, prije nekoliko mjeseci Oprah je jasno rekla da nije koristila Ozempic jer, kako je objasnila, lijekove za mršavljenje smatra 'lakim izlazom'. Tad je rekla i da joj je 'slabo' od ideje da ljudi trebaju uzimati lijekove za mršavljenje 'jer je i sama bila posramljena toliko puta zbog svoje borbe s kilogramima.

'Ne znam da postoji još jedna javna osoba čija je borba s težinom toliko iskorištena kao moja', rekla je tad Oprah.

Osim nje, ovom su događanju nazočili i Salma HayekSelena Gomez, Kendall Jenner, Hailey Bieber, Dua Lipa, Demi Moore i dr.