UPAMTITE IH

Kako vam se sviđaju novi modni trendovi?

04.03.2014 u 15:35

  • +41

Paris FW: Stella McCartney, Emanuel Ungaro, Elie Saab, Saint Laurent

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Saint Laurent Paris, Stella McCartney, Elie Saab i Emanuel Ungaro imena su koja valja upamtiti za iduću jesen i zimu, jer su na Tjednu mode u Parizu u ponedjeljak pokazali odlične stvari iz novih kolekcija

Haljinice od crnog baršuna, karirani kaput ili suknja, crvena pelerina, krznena bunda s crno-bijelim uzorkom kravice samo su neki od fascinantnih komada za iduću jesen i zimu iz radinosti modne kuće Saint Laurent Paris. Mnoge će oduševiti njihove opake kraće kožne jakne i osobito lakirane visoke čizme.


Valovito našivena šarena trakica – crna, zlatna, šarena – krasi svaki modni komad nove kolekcije Stelle McCartney, i to je ono po čemu ćemo lako prepoznati o čijem je potpisu riječ. Puloveri, haljine, suknje, jakne, sve je izrešetano vijugavim aplikacijama. Puno vunenih odijela – pulover i hlače u kompletu, ili pulover i suknja sasvim su logičan slijed rada ove dizajnerice, čija su pidžama-odijela proteklih sezona prigrlili brojni celebovi. Haljine su 'mrak' dobre, prepune resice baš gdje treba!

Boja burgundca, opojna, dekadentna - za hlače, jaknicu, pelerine, cipele i torbu – sve u istom stylingu. Zvuči pretjerano, ali ruku na srce, u konačnici izgleda odlično. Tako je to zamislio libanonski dizajner kojeg obožava cijeli svijet, Elie Saab. Boja bijele kave također djeluje iznimno elegantno u obliku komotnih hlača, peplum-topa i krznene mini pelerine, također u identičnom tonu. Onaj seksi dio za disko-kraljice rezerviran je za crnu i čisti seksipil – jako kratki porub, proreze, til, šljokice.

Šareniji dio pak čine crne haljine svih dužina, vrlo nosive, s printom obrisa cvijeća u plavoj, crvenoj, zelenoj i bež boji.

Emanuel Ungaro
bio je kao opsjednut ružama dok je stvarao ovu kolekciju. Aplicirao ih je na haljine, suknje, hlače, bolero pulovere. Dao ih je naslutiti ispod kaputa, kombinezona. Kombinacija crne i ružičaste ili crne i denver plave čarobna je kad se kombinira baš na način kako to vidi Ungaro.