KAO DA JE VRIJEME STALO

Kako uspijevaju izgledati tako mlado?

03.04.2013 u 13:25

Bionic
Reading

Neki šoubizeri zbilja se mogu pohvaliti svojim mladolikim izgledom

Je li tajna u zdravom načinu života, posebnoj prehrani, dobrim genima ili pak vješto izvedenim plastičnim operacijama, nije nam poznato, no za neke bismo mogli posumnjati da su otkrili eliksir vječne mladosti. Upoznajmo ih!

U ovom društvu svakako je 27-godišnja kanadska pop senzacija Carly Rae Jepsen, koja nam više izgleda kao neka tinejdžerica. Zahvaljujući dječjem licu i stilu odijevanja, vlasnica velikog hita Call Me Maybe, djeluje puuuuno mlađe od svoje stvarne dobi. Možda ne znate da je ova simpatična brineta 2008. godine osvojila treće mjesto u 'Kanadskom idolu'.

I sunarodnjakinja Carly Rae Jepsen i Justina Biebera, Avril Lavigne, lako bi mogla proći kao tinejdžerica iako joj je 28 godina! Mlada kanadska pop pjevačica izgleda kao da nije ostarjela ni dana otkad je lansirala svoj debitantski album 'Let Go' 2002. godine i postala miljenica tinejdžerica diljem svijeta.

Tko bi rekao da Gwen Stefani danas ima 43 godine! Plavokosa pjevačica benda No Doubt svojim izgledom i stasom može bez problema zasjeniti puno mlađe kolegice. Čini se da nastupi s bendom i uspješna solo karijera ove glazbenice i dizajnerice imaju anti-ageing efekt. A uz sve to, tu su i obiteljske obveze: suprug Gavin Rossdale i dva sina - Kingston i Zuma. Samo jedna riječ: wow!

Prelijepa supruga Simona Le Bona iz Duran Duran, Yasmin Le Bon, ima 48 godina, no mnogi bi rekli da izgleda kao da joj je tek 30. Britanska manekenka iranskih korijena nedavno je s kćeri Amber snimila kampanju za Mansoon, na kojoj izgledaju kao sestre!

Je li moguće da Yasmin Le Bon ima 48 godina?

Za Johnnyjem Deppom i dalje uzdišu žene diljem svijeta iako će seksi glumac ove godine proslaviti 50. rođendan! Rođen je 1963. godine no još uvijek može igrati puno mlađe likove. Ako znamo da je 'Edwarda Škarorukog' snimio sa 27, izračunajte koliko je godina u filmskom biznisu. Svaka čast, Johnny!

Slavni hip hoper i glumac LL Cool J ne samo da ne izgleda starije, već čak izgleda bolje nego 90-ih. Voljeli bismo da nam otkrije tajnu!

Mnogi bi se iznenadili kad bi vidjeli osobnu iskaznicu lijepe glumice Stacey Dash koju znamo kao Dionne iz serije i filma Clueless. A ona je rođena 1967. godine! Pa vi sad izračunajte…

Glumac Rob Lowe još uvijek izgleda kao da mu nije više od 30. A u dokumentima mu je datum rođenja: 17. ožujka 1964. Ovom popisu nevjerojatno mladolikih celebova moramo pridodati i Billieja Joea Armstronga iz Green Daya koji ima 41. godinu, Halle Berry, Charlize Theron, Willa Smitha i Jadu Pinkett-Smith, Liv Tyler, Elle Macpherson