ROMANTIČAN IZGLED

Kako urediti sobu za tinejdžericu?

23.03.2013 u 12:08

Bionic
Reading

U novoj epizodi 'InDizajna' autorica i voditeljica emisije Mirjana Mikulec uhvatila se u koštac s novim izazovom – za mladu djevojku uredila je sobu od 14 'kvadrata' u potkrovlju, i to od samog početka

Mirjanin cilj bio je iskoristiti neobičan tlocrt sobe i kosine ispod krova te je urediti prema željama osobe koja će u njoj boraviti najviše vremena. Najosnovniji kriteriji bili su da soba u konačnici izgleda romantično i da njom prevladava bijela boja.

Budući da je soba neobična oblika, s oštrim kutovima i kosim stropom, a klijentica je željela što veći ormar, Mirjana je odlučila napraviti veliki ormar po mjeri, od lakiranog medijapana visokog sjaja. Na pod je postavljen parket od svijetlog hrasta, a prije dolaska namještaja Mirjanini stručnjaci za zidove postavili su tepete rozo-sive, cvjetne dekoracije. Nakon montaže ormara i bijelog stola koji ima dvojaku funkciju – jedan dio služi za rad, a drugi kao stolić za šminkanje s velikim ogledalom, na red je došla i montaža bijelog kreveta s romantičnim okvirima.

Za kraj su postavljeni detalji za što bolji dojam, od jastučića na krevetu i stalaka za svijeće i ukrasnu krletku, do ukrasnih kutija za stol i fotografija za zid. Bijela boja savršeno se uklapa u tako malen i nepravilan prostor jer djeluje mekano i prozračno, idealno za mladu klijenticu.

U petoj epizodi 'InDizajna s Mirjanom Mikulec', koja će se emitirati ove nedjelje u 17:30 sati na RTL2, gledatelji imaju priliku pogledati kako izraditi uskršnje dekoracije na jedinstven način i uz pomoć ne tako skupih materijala. U prilogu 'Inspiracije i trendovi' Mirjana i njezini suradnici pozabavit će se svijećama, dok će u 'Make overu' uz što manje troškova uljepšati mračan hodnik i maksimalno ga iskoristiti.