XD XENIA DESIGN

Kako se odijeva žena koja zna što hoće?

04.02.2013 u 09:25

Bionic
Reading

Snimljena je nova kampanja brenda XD Xenia Design za jesen i zimu, a nosi naziv 'Masculine meets feminine'

Prije samog predstavljanja kolekcije na sajmovima svjetskih modnih metropola snimljena je nova kampanja, i to u novom XD dizajn centru na Xajpi nedaleko od Čakovca. Glavne uloge pripale su modelu Dini Vinceković i fotografu Marku Grubišiću.

Kolekcija je inspirirana razmišljanjem kako ostati žena u muškom poslovnom okruženju te je vrlo moćna, ali i udobna i provokativna na senzualan način. Muški detalji aplicirani su na ženskim odjevnim predmetima.

Strukirani, strogi, asimetrični sakoi u kontrastu su sa ženstvenim košuljama te bluzama od prirodnih i nježnih materijala kao što je svila, s puno nabora i ovratnika koji ležerno omataju žensko tijelo.

Široke tunike geometrijskih oblika i ravnih linija u kombinaciji su s nekoliko tekstura tkanina. Prisutna je igra prozirnih i punih debljih tkanina. Omekšane su linije muških debljih tkanina transparentnim detaljima. Kolekciju još krase upečatljiv i jak kroj, ekstravagantna kombinacija boja, vječna crna u dodiru s deset nijansi sive i kobaltnoplave...

Ukratko - strogo, ali ženstveno i elegantno.