TO JE RJEŠENJE

Kako penis učiniti većim

20.01.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Pitanje veličine penisa uvijek privuče pažnju muškaraca, a nemalo je onih koji bi mnogo toga dali za još koji centimetar više. No ako vašeg partnera priroda nije obdarila, ne treba očajavati - seksualni terapeut Ian Kern otkriva trikove koji manji penis čine znatno većim

Zagrijte se
Jedna od stvari koja pridonosi veličini penisa svakako je količina krvi koja otječe u penis te stanje ukrućenosti penisa. U prijevodu, što je muškarac uzbuđeniji, to će partnerica jače osjećati penis za vrijeme penetracije. Stoga se svakako pozabavite vrućom predigrom, a ni oralni seks prije prave akcije nije na odmet.

Vježbe 'tamo dolje'

Ako partnerica za vrijeme seksa izvodi Kegelove vježbe, stvorit će više trenja što znači da će jače osjećati penis za vrijeme penetracije.

Odgovorite ga od masturbacije
Kada muškarac ne masturbira nekoliko dana, prilikom stimulacije dolazi do većeg protoka krvi u penisu koji će se činiti veći no ikad. Naravno, ovaj trik može biti pomalo nezgodan jer ako zamolite partnera da ne masturbira nekoliko dana, zasigurno će tražiti objašnjenje. Ako još niste dovoljno otvoreni jedno prema drugome, uvijek ga možete izazvati na natjecanje 'tko će dulje izdržati bez masturbacije'.

Donesite igračku u spavaću sobu
Nemojte biti sramežljivi po pitanju seks-igračaka, one mogu samo dodatno zagrijati atmosferu u spavaćoj sobi. Preko dilda pa do vibratora, izbor je doista šarolik, a ako je penis nešto manje veličine, to se sigurno može nadoknaditi seks-igračkom.