tajna zdrave kose

Kako očuvati boju kose što dulje?

24.10.2023 u 09:59

Bionic
Reading

Nova formula iz PHYTO laboratorija za njegu obojane kose!! Color linija za jaču, zdraviju, ljepšu i sjajniju kosu, jer tajna zdrave kose krije se u prirodi

Iz svjetski poznatog francuskog laboratorija stiže nam NOVA COLOR linija za njegu obojene kose. U visokotehnološki opremljenom laboratoriju u suradnji liječnika, farmakologa, botaničara i biokemičara, nastaju vrhunski prirodni PHYTO proizvodi za zdravlje i njegu vaše kose. PHYTO proizvodi poznati su pionir u prirodnoj njezi kose, a PHYTO herbarij sastavljen od više od 500 biljnih sastojaka, svjedoči o neizmjernom bogatstvu i beskrajnim dobrobitima biljnog svijeta.

SAVRŠENA FORMULA UZ KOMBINIRANJE BILJNIH EKSTRAKATA

Budući da jedna biljka može poboljšati svojstva druge, PHYTO biokemičari neprestano traže najbolje učinkovite kombinacije botaničkih sastojaka. U Laboratoriji PHYTO proizvode vlastite biljne ekstrakte rigoroznom metodologijom i posebnim zaštićenim tehnikama za maksimalne rezultate. Ovaj jedinstveni savoir-faire omogućuje im izdvajanje najaktivnijeg dijela biljke (list, cvijet, stabljika ili korijen) na temelju strogih kriterija učinkovitosti (uključujući sigurnost) i korištenje u najučinkovitijoj koncentraciji. PHYTO se ponosi ponudom formula visoke učinkovitosti s uzvišenim teksturama i izvanrednim mirisima čineći svaki tretman čistim trenutkom dobrobiti za vašu kosu.

OČUVANA BOJA NA 100% PRIRODAN NAČIN!

COLOR je nova PHYTO linija za njegu obojene i posvijetljene kose, te saveznik broj jedan za zdravu i lijepu kosu. Zahvaljujući snazi biljaka, nova COLOR linija čuva i ističe vašu boju i pramenove kose. Zahvaljujući kompleksu na bazi rižinih peptida spriječeno je blijeđenje boje. Bogat aminokiselinama i polisaharidima, ovaj aktivni sastojak biljnog podrijetla, dobiven iz zrna riže, savršeno je povezan s vlaknima kose. Stvara se zaštitni omotač oko svakog pramena kose koji sprječava njihovo nestajanje, a zahvaljujući dodatnoj kombinaciji tarinih tanina i ekstrakta suncokreta osigurana je cjelovitost pigmenta. Ovaj duo sastojaka visoke učinkovitosti sprječava blijeđenje pigmenata i promjenu boje na pramenovima (kao što je pozelenjavanje), dok istovremeno zahvaljujući karanja ulju, sastavljenom od masnih kiselina (omega 6 i 9) i flavonoida, njega obojane kose je maksimalna, vlakna kose ojačana i kosi vraćen intenzivan sjaj. Još jedan važan podatak Phyto je vodu zamijenio ekstraktom biljke bijelog sljeza u svim svojim formulama posvećenim lijepoj kosi. Dobavljen u Francuskoj i organski uzgojen, ovaj ekstrakt, poznat po visokom sadržaju polisaharida, čini kosu mekšom, podatnijom i iznad svega dvostruko sjajnijom.

PREKRASNA BOJA I VISOK SJAJ

Ovaj raskošni novi tretman upotpunjuje rutinu njege kose dvostruko, a rezultat je postojana boja + prekrasna vlakna kose. Visoka koncentracija aktivnih sastojaka štiti i oživljava intenzitet pigmenta, i istovremeno dubinski obnavlja kosu. Kosa izgleda jača, zdravija, ljepša i sjajnija. Za potpunu njegu obojane kose koristite novi PHYTO COLOR šampon, regenerator i masku.

Proizvode potražite u Muller prodavaonicama, svim bolje opskrbljenim ljekarnama i njihovim web shopovima, te na www.delmerion.hr.

Vaša kosa će biti jača, zdravija, ljepša i sjajnija na prirodan način!