PONUDA I CIJENE

Kakav kaput kupiti za ovu zimu

03.12.2012 u 08:49

Bionic
Reading

I klasičarke i gorljive pomodarke i buntovnice bit će zadovoljne ovojesenskom ponudom kaputa po našim dućanima ulične mode. Pogledajte što se sve može iskopati i po kojim cijenama

Nosi se prevelika odjeća, pa je u tom smjeru zaokrenula moda i kad su kaputi u pitanju. Predimenzionirani u ramenima, izgubljena struka i širokih rukava, to su trendi primjerci ove sezone, a ne manjka ih po dućanima ulične mode.

Ako vam se čini da su upravo onakvi kakve nosi vaša bolja polovica, riješili ste problem, posudite jedan jer to je taj look koji se traži.

Klasičarke, ne očavajte. Savršeno krojeni kaputići koji prate liniju tijela i idu u A-kroj u donjem dijelu, i ove godine dolaze u slasnim bojama, od zelene preko senf žute do raznih nijansi crvene.

Boje su zasebna priča, ali odmah valja reći – look broj jedan je sivi kaput pohabanih rubova, slijede crni i oni u boji devine dlake. Slatkice će lako naći zeleni u Benettonu ili onaj u boji ciklame u Naf Nafu, a za više seksi look odaberite crveni u Benettonu iliMangu

Najčešći su uzorci geometrijski oblici ili šatirani cik-cak odnosno riblja kost, a jednobojni kaputi zauzimaju središnje mjesto.

Militaristički stil dakle malo jenjava, epolete i zlatni i srebrni gumbi više nisu detalj broj jedan, a krojevi više nisu vojnički strogi.

Osim spomenutih dućana, donosimo i ponudu u Dieselu, Bershki, Stradivariusu, Pull&Bearu, Zari...