PUTEVIMA SLAVNE MAME

Kaia Gerber na naslovnici časopisa Elle u najizazovnijem izdanju do sad

23.11.2021 u 20:51

Bionic
Reading

Kći slavne Cindy Crawford, 20-godišnja Kaia Gerber, pojavit će se na naslovnici časopisa Elle za prosinac 2021. / siječanj 2022. godine, a fotografije koje je ženski lifestyle časopis objavio na Instagramu pokazuju zašto je nasljednica slavnog supermodela jedan od najtraženijih supermodela današnjice

Na naslovnici časopisa Kaia se pojavljuje u mrežastom bodiju s plavim pernatim detaljem koji joj prekriva grudi, dok joj na dvije fotografije u odijelima, crvenom plišanom i šljokičastom srebrnom, grudi prekrivaju samo ovratnici.

Na crnoj bijeloj fotografiji Kaia je razmaknula revere svog tamnog odijela, a grudi joj prekriva prozirni grudnjak. Pod nazivnik 'prozirno' mogao bi se svesti cijeli modni editorijal, na kojem je mlada manekenka svoju zanosnu figuru najviše otkrila odjevena u prozirnu haljinu optočenu dragim kamenjem.

Kaia je krenula stopama svoje slavne mame Cindy Crawford i svoju manekensku karijeru započela vrlo rano, postavši zaštitno lice u svijetu mode.

Od tada se pojavljuje na revijama brojnih modnih brendova, između ostalih i Burberryja, Fendija i Miu Miu.

Na naslovnici Voguea prvi put se pojavila 2018. godine, a od tada još nekoliko puta.

U razgovoru za Elle Kaia je govorila o utjecaju pandemije, koja joj je omogućila da se malo usredotoči i na sebe.

  • +9
Kaia Gerber i Jacob Elordi Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'U našoj industriji stalno putujete i nemate baš priliku stati i razmisliti, pa sam bila zahvalna što sam iskoristila priliku da ostanem kod kuće i radim stvari koje ne stignem raditi inače zbog posla', kaže Kaia.

Iako priznaje da je očekivala više posla, kaže da vrlo rado provodi više vremena sa svojim voljenima.

GLAMUROZNA VEČER

[FOTO] Holivudske zvijezde zablistale u najboljim izdanjima na dodjeli nagrada, a svi su pogledi pratili prelijepe mamu i kći

Pogledaj galeriju

'Moj raspored u mjesecu mode nije ništa u usporedbi kakav bi inače bio, ali sam prilično zahvalna što trenutno ne moram živjeti u avionu', kaže Kaia.