FASHION GURU

Kad vidim Maju Šuput u zlatnoj sirena haljini, najvećoj koju su mogli pronaći, kao da gledam izbor za miss Venezuele

  • 31.05.2022 u 12:57

  • Bionic
    Reading

    Maja Šuput pokazala je zavidan repertoar haljina u 'Plesu sa zvijezdama' i za veliko finale odabrala je glamurozan sirena kroj, što je Fashion Gurua podsjetilo na izbore za miss

    Završio je ovosezonski ples s kakvim-takvim zvijezdama. Naravno, najveća zvijezda među njima bila je Šuput. Ona nije odoljela, nego se presvlačila koliko god joj je to produkcija dopuštala - ponekad i previše. Bilo je u njezinim pojavljivanjima dobrih i loših kiklji. Pričalo se o tim stajlinzima, jer napraviti od skladne i zgodne Maje ne baš skladnu i ne baš zgodnu stvarno je teško, ali, eto, i to su uspjeli ponekad učiniti.

    Njima je bilo važnije hoće li se pisati o dekolteu, ne o tome kako je vodila, a vodila je dobro - samo je to palo u drugi plan. Za finalnu emisiju, kako i priliči, odjenula se vrlo glamurozno, a imao sam osjećaj da gledam izbor za miss Venezuele.

    • +7
    Maja Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram/Maja Šuput

    Kako i priliči misici 'Plesa sa zvijezdama', izbor je pao na zlatnu sirena haljinu, najveću koju su mogli naći, da se slučajno ne bi dogodila sabotaža pa da druga dama u showu ima veću kiklju od njezine.

    Maja se šetala ili, bolje rečeno, vukla ju za sobom i, moram priznati, odradila je posao na visini zadatka kad govorimo o voditeljskom dijelu. A ovaj modni? Što reći osim toga da je bilo svega, pokušali su najbolje i ispalo je najbolje što je moglo.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.