VANILLA ICE:

Kad vidim Biebera, kao da vidim sebe!

05.02.2013 u 12:31

Bionic
Reading

Vanilla Ice, koji je početkom 90-ih bio velika glazbena zvijezda, a danas je potpuno zaboravljen, kaže da u teen superstaru Justinu Bieberu vidi samoga sebe

Hiphoper koji je zasjeo na prvo mjesto Billboarda s hitom Ice Ice Baby ispričao je za Access Hollywood Live da vidi određene sličnosti između sebe i Justina.

'Kad vidim Biebera, kao da vidim sebe. Obojica smo se proslavili kao klinci. On je jako drag dečko i odličan je u svom poslu', rekao je Vanilla Ice.

Vanillla je dodao da nije lako odrastati kad vas mediji prate u stopu.

Vanilla Ice

'Nadam se da Justin neće skrenuti s puta. Proživio sam to i znam kroz što sve prolazi. Opiju vas svjetla pozornice i glamur koji vas okružuje, no morate znati da to nije stvarno. Bit će teških trenutaka, a svi će vas motriti. Morate pronaći nekakav smisao u životu', kaže Vanilla Ice.

Bieber je prošlog tjedna objavio akustični album 'Believe: Acoustic'.

Inače, pojavili su se tračevi da se pomirio s bivšom djevojkom Selenom Gomez

Sel je prekinula s Justinom zbog afere sa studenticom Mimi Jensen koja je tvrdila da je provela noć s njime. No to je bio samo povod: Justinovo razmaženo ponašanje navodno ju je izludjelo.

'Bieber zna biti djetinjast i to ju je živciralo. Katkad nije lako s njim. Ponaša se kao mala beba', rekao je isti izvor.

Osim toga, Selenu su živcirale nasrtljive obožavateljice koje Justina ne puštaju na miru.