ISTAKNULA FIGURU

Još uvijek nenadmašna: Angelina Jolie u svjetlucavoj haljini ukrala je svu pozornost na premijeri filma

25.10.2021 u 08:55

Bionic
Reading

U sklopu 16. izdanja filmskog festivala u Rimu, postava novog Marvelovog hita na čelu s Angelinom Jolie prošetala je crvenim tepihom u talijanskoj prijestolnici, a slavna oskarovka i ovoga puta plijenila je posebnu pozornost svojim modnim odabirom

Kao u vremenima prije pandemije posljednjih tjedana svjedoci smo svjetskih promocija filmova kojima se prognozira veliki uspjeh na kinoblagajnama. Jedan od njih je 'Eternals', epski superherojski film u kojem jednu od glavnih uloga ima slavna oskarovka i humanitarka, Angelina Jolie.

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: D'Avanzo Maurizio/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na njegovoj svečanoj premijeri u Rimu Jolie je pristigla u društvu kćeri, 15- godišnje Shiloh i 16- godišnje Zahare, a svu pažnju osigurala je izdanjem u svjetlucajućoj, srebrnoj haljini koju pridgodno potpisuje talijanski Atelier Versace.

Stvorena samo za 46- godišnju zvijezdu, spomenuta haljina ističe se detaljem drapirane tkanine na području dekoltea i bokova, a koji je dodatno naglasio njezin laskav efekt u znaku korzetne podstave.

Kako bi njezino svečano izdanje bilo posebno upečatljivo pobrinula se dodatkom zlatnih naušnica statement izgleda, dok je dugu kosu za potrebe rimske premijere filma obogatila ekstenzijama.