TOTALNO SEKSI

Još jedan uzbudljiv ulomak iz erotskog hit romana 'Tvoja'

26.08.2013 u 08:45

Bionic
Reading

Strastven i opsesivan odnos protagonista Eve i Gideona koji je opčinio čitatelje diljem svijeta nastavlja se u još uzbudljivijem nastavku 'Tvoja'

U trećem romanu serijala, odnos između Eve i Gideona dostiže novu razinu, a plamen strasti između njih dvoje sve je jači. Eva se razvija u snažnu i samouvjerenu ženu, a i Gideon se mijenja kao partner dostojan ove posebne heroine.

Serijal Crossfire američke spisateljice ljubavnih romana Sylvie Day jedan je od najuspješnijih serijala u žanru erotske fikcije ikada , a kod nas ga je objavila nakladnička kuća Znanje. Postavši u kratkom roku globalna književna senzacija, Crossfire je pokorio svjetsko izdavačko tržište. Prvi roman serijala Pred tobom objavljen u izdanju Znanja, najbrže je prodana knjiga u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books, a drugi nastavak serijala U tebi se dva tjedna nakon objavljivanja paperback izdanja u Velikoj Britaniji našao na vodećoj poziciji Amazonovih Top 100 bestselera, ispred J. K. Rowling.

Ulomak iz knjige 'Tvoja', trećeg nastavka serijala Crossfire

Duboko udahnuvši, legla sam na leđa i spustila lisice na trbuh. Prišao mi je lica zategnutog od požude. Sjeo je na krevet pokraj mene, prinio moju ruku ustima i ljubio mi zapešće.
'Puls ti je podivljao.'

Kimnula sam, ne znajući što bih rekla.
Podigao je lisice, spretno otkopčao crvenu svilenu traku koja je spajala dvije orukvice od jelenje kože.
'Biti vezana pomaže ti da se predaš, ali to ne mora biti doslovno. Samo mora biti dovoljno da te dovede u pravo raspoloženje.'

Trbuh mi je zadrhtao kada je raširio remenčić po njemu. Jednu je orukvicu odložio na svoje bedro, a drugu podigao.
'Daj mi ruku, anđele.'

Roman 'Tvoja' treći je dio hit serijala Crossfire

Pružila sam mu ruku, a disanje mi se ubrzalo kada je samodopadno oko zapešća zategnuo kožni remenčić. Osjet primitivnog materijala na mom treperavom bilu bio je iznenađujuće uzbudljiv.

'Nije prečvrsto?' pitao je.
'Ne.'
'Stezanje bi trebala osjetiti toliko da ga budeš neprestano svjesna, ali ne smije te boljeti.'
Progutala sam slinu.
'Ne boli me.'
'Dobro.'

I drugu mi je ruku vezao na sličan način, a potom se uspravio i divio svom djelu.
'Prekrasno', mrmljao je.
'Podsjeća me na crvenu haljinu koju si nosila kada sam te prvi put imao. To je bilo presudno za mene. Slomila si me. Nakon toga više nije bilo povratka.'

'Gideone.'
Moj se strah izgubio, otjeran toplinom njegove ljubavi i želje. Bila sam mu dragocjena. Nikada me ne bi gurnuo dalje nego što mogu ići.
'Pruži ruke prema gore i uhvati rubove jastuka', naredio mi je.

Učinila sam što je tražio, a zatezanje na zapešćima samo mi je pojačalo svijest o lisicama na mojim rukama. Osjetila sam se vezanom. Zarobljenom.

'Osjećaš li to?' pitao je, a ja sam shvatila.
U tom sam ga trenutku toliko voljela da me zaboljelo.
'Da.'
'Reći ću ti da zatvoriš oči', nastavio je, ustajući i skidajući i posljednji komad odjeće sa sebe.

Tportal i izdavačke kuća Znanje poklanjaju vam primjerke romana 'Tvoja', trećeg nastavka hit serijala Crossfire.