NIJE VIŠE BRINETA

Jessica Alba odlučila se na drastičnu promjenu frizure i kontra vladajućeg trenda

05.02.2022 u 13:25

Bionic
Reading

Glumica i uspješna poslovna žena Jessica Alba odlučila se na veliku promjenu looka pa je osvanula s novom bojom kose. I dok većina trendseterica u posljednje vrijeme sa svjetlije nijanse kose prelazi na kestenjaste, Jessica se odlučila na zlatne tonove

U videu objavljenom na Instagramu Jessica Alba pokazala je svoju novu boju kosu, a uz video u kojem je snimila promjenu frizuru napisala je: 'Još jedan dan, još jedna frizura'.

Video počinje s Albom, koja izgovara riječi hit pjesme J. Colea 'Work Out', a zatim kamera prelazi na zdjelu za miješanje boje. Video zatim prikazuje glumicu u koja otkriva svoj plavi bob dok pleše i smiješi se, ne skrivajući zadovoljstvo svojom novom frizurom.

Lijepa glumica voli mijenjati svoj izgled, pogotovo kada je u pitanju boja kose, a iako najčešće ima kestenjastu boju kose, bila je plavuša, pa i crnka. No uvijek bira jednostavne frizure koje je lako održavati, što je važno za mamu troje djece i ženu koja vodi poslovno carstvo vrijedno milijardu dolara.

'Jessica stalno žonglira između poslovne žene, mame, kreatorice sadržaja i glumice, tako da joj kosa srednje dužine s beach valovima i razdjeljkom na sredini uvijek odgovara. To joj je godinama bio zaštitni znak jer ga je lako transformirati iz valovitog u zaglađeni bob', rekao je Brittney Ryan, frizerka slavnih.

  • +3
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: RACHPOOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna 40-godišnja glumica i majka troje djece, posljednjih nekoliko godina posvetila se svom poslovnom carstvu, tvrtki 'The Honest Company'. U jednom od intervjua otkrila je kako je izgradila tvrtku iz temelja, otkrivajući da je neumorno radila kako bi ostavila svoj san.

'Zapravo sam odmah imala najveću moguću viziju, a onda sam se morala spustiti na zemlju. Jednostavno sam u svom srcu znala da ova tvrtka treba postojati. Vjerojatno je najteže bilo pokrenuti je. Svaki detalj je bio bitan. Tako da nisam puno spavala, radila sam vikendom i bila opsjednuta', rekla je Alba.