chic izdanje

Jennifer Lopez osvanula u čizmama koje bi rijetko tko usudio nositi

15.02.2024 u 19:13

  • +2

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Holivudska diva izgledala je impresivno u spoju kožne suknje, poslovne košulje i pernatog kaputa, no upravo su njene čizme ukrale svu pozornost

Jennifer Lopez uvijek pronađe novi način da nas oduševi svojim modnim izdanjima, a sada je to učinila noseći čizme vrtoglavo visokih potplata i potpetica.

Slavna pjevačica i glumica stigla je na snimanje emisije 'The View' u stajlingu koji je pravo oličenje elegancije. Nosila je nebesko plavu košulju utaknutu u glamuroznu kožnu suknju midi dužine i crne boje te sve uskladila s pernatim predimenzioniranim kaputom.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Outfit je zaokružila jednim od najpoželjnijih modnih dodataka, Hermesovom torbicom iz svoje bogate kolekcije komada ovog slavnog brenda, no najveću pozornost privlačile su upravo čizme.

Riječ je o modelu bajkerskog stila, s vezicama na prednjoj strani, iznimno visokom širokom potpeticom i dodatkom glomazne platforme. Opće je poznato da su upravo čizme najpopularnija obuća ove zime, a Lopez je sada predstavila novi stil koji bi ubrzo mogao zaluditi trendseterice.

Ipak, za nošenje ovako izazovnog modela, bit će potrebna određena doza modne hrabrosti, kojom se Jennifer Lopez uvijek ističe, a tako je bilo i na jučerašnjoj premijeri njenog filma kada je zablistala u haljini zavodljive prozirne suknje.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia

U zgusnutom rasporedu, Jennifer Lopet stigla je prije ovog gostovanja odraditi još jednu emisiju, te je u popularnoj australskoj radio emisiji 'The Kyle And Jackie O Show' ispričala kroz što je prolazila tijekom tri braka i razvoda te kako nije vjerovala da će se udati za Bena Afflecka.

'Zaljubila sam se u ljubav svog života i iz raznih razloga morali smo rasti i raditi druge stvari. Oboje smo otišli i dobili djecu s drugim ljudima u drugim vezama, ali, znate, na umu sam imala nešto kao: 'Oh, to je bilo jedinstveno'. Kad smo se ponovno povezali nisam mogla vjerovati da se to događa. A mislim da nije ni on. To nije nešto što smo ikada planirali. Nastavili smo sa svojim životima, ali kada smo se ponovno povezali, jednostavno smo znali.'

MODERNA OBITELJ

Brižni tata: Ben Affleck u šetnji s kćerkom i pokćerkom

Pogledaj galeriju