HIT IZ 90-IH

Jennifer Aniston ima novu frizuru, a mnoge je podsjetila na kultnu 'rachelicu'

07.09.2022 u 09:44

Bionic
Reading

U vremenima kada modnom scenom drmaju trendovi iz 90-ih godina i s početka nultih, takozvana frizura 'rachelica’ doživljava renesansu. Trebate li dodatne dokaze, pogledajte Jennifer Aniston – osobu koja je ‘rachelicu’ učinila tako primamljivom tijekom vladavine sitcoma ‘Prijatelji’, ali i puno godina kasnije

U nedavnom videu na Instagramu za njezin brend proizvoda za njegu kose, LolaVie, glumica se može vidjeti sa slojevito ošišanim pramenovima koji kosi daruju volumen i oblik koji uokviruje lice.

Iako rijetko eksperimentira frizurama i gotovo se nikada ne odlučuje za drastične promjene, kosa holivudske miljenice Jennifer Aniston uvijek uspijeva izgledati besprijekorno, a navedeno ponajviše može zahvaliti svom dugogodišnjem prijatelju i frizerskom stilistu Chrisu McMillanu. Upravo je on zaslužan za njezinu kultnu frizuru zvanu 'rachelica' u kultnom sitcomu 'Prijatelji', a koju brojne dame, baš kao 90-ih godina, pokušavaju rekreirati.

Očito, slojevito ošišani pramenovi kakve njeguje Jennifer Aniston omogućuju da se prirodna tekstura poboljša korištenjem proizvoda za stiliziranje. Kao što je frizer zvijezde ‘Prijateljia’ otkrio još u lipnju, Aniston se oslanja na svoju prirodnu teksturu koristeći proizvod glossing detanegler s potpisom vlastitog brenda LolaVie.

  • +15
Frizure Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Godine 1995. lik Rachel Green, kojeg je utjelovila Aniston, u epizodi hit serije 'Prijatelji' nazvanoj 'The One With the Evil Orthodontist' po prvi put se pojavila s danas kultnom frizurom koja nosi ime po njezinu liku.

Zašto vaša koža može loše reagirati na kozmetiku Izvor: Wochit / Autor: Wochit