MAMAC ZA POGLEDE

Jedna od najljepših žena svijeta jedva je obuzdala obline u provokativnom stajlingu koji se mnogi ne bi usudili odjenuti

19.09.2020 u 15:43

Bionic
Reading

Proslavljeni model, influencerica i bivša Miss Universe, Olivia Culpo, slovi za jednu od najljepših žena svijeta. Osim prirodne ljepote, Olivia se može pohvaliti i istesanom figurom te zanosnim oblinama na koje su pali brojni muškarci, uključujući i njezina trenutnog odabranika, četiri godine mlađeg NFL igrača Christiana McCaffreyja. Ljepotica obožava odjećom isticati svoje atribute, a sigurni smo da se njezin nedavni stajling mnoge žene ne bi nikada usudile odjenuti

Da za njom uzdišu muškarci diljem svijeta, uopće nije upitno. Olivia Culpo s razlogom slovi za jednu od najljepših žena svijeta, a istrenirano tijelo u kombinaciji sa seksi stajlingom dodatan je razlog da privuče još više pogleda. I na ulicama Malibua slavna brineta je okretala glave zahvaljujući svojem odvažnom outfitu.

Svi njezini stajlinzi uvijek su pomno osmišljeni i vrlo trendi, no lijepa Olivia se uvijek trudi začiniti ih s dozom seksepila pa se tako i ovog puta trudila držati se svoje provjerene formule.

28-godišnja ljepotica zna da je koža ove sezone u modi, zbog čega se odlučila za efektne kožne hlače skinny kroja. Pažnja je bila usmjerena na bočne izreze na hlačama koji su otkrili Olivijine trbušnjake, no uvjerljivo najviše zanimanja izazvao je njen crop top.

Topić je toliko kratak da je jedva prikrio njene bujne grudi, a samo jedan pogrešan potez bio je dovoljan da fotografi uhvate sočan prizor, no to se ipak nije dogodilo. Taj je scenarij Culpo izbjegla uz pomoć samoljepljive trake za grudi koje godinama unazad koriste slave glumice na crvenim tepisima, kada žele biti sigurne da je sve na svome mjestu dok poziraju za fotografe.

  • +2
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: NYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia