FASHION GURU

Je li to naša lijepa glumica nabacila krpu preko ramena?

  • 24.07.2018 u 13:00

  • Bionic
    Reading

    Pulski filmski festival završio je u nedjelju 22. srpnja, a crvenim su tepihom prodefilirala mnoga poznata domaća lica što nije promaknulo ni našem dežurnom kritičaru Fashion Guru

    Na ovogodišnjem pulskom crvenom tepihu, prošetali su se mnogi poznati. Naravno da su glumice uvijek zanimljivije, prvenstveno jer se ipak srede. Koliko primjećujem po Nataši i Anđelki mašne su 'in' u Puli. Dok se jedna odlučila ipak za finiju varijantu, druga je odlučila pokazati kako to izgleda crveni tepih u ljetnoj varijanti.

    Nataša ima jednostavnu, ali ipak dovoljno zanimljivu haljinu sa prebačenom mašnom preko ramena. Možda će nekome, kao i meni na prvu izgledati kao da je prebacila neku krpu preko ramena, da sakrije posljedice vrele ljetne noći, ali ne elegantno i jednostavno. Sve to je upotpunila sa zlatnim detaljima, poput cipela i naušnica.

    Njezina kolegica Anđelka iz super popularne serije 'Andrija i Anđelka', ipak je svoj stajling omekšala. Dobra duga suknja od krutog pamuka je dominirala i to upće nije loše, dapače pokazala je da se može dobro izgledati ako ne oblačiš teatralne kreacije, pogotovo ako je topla ljetna noć. Top s mašnama je dovoljno zaigran, a neobavezna frizura i zavodljiv osmjeh je sasvim dovoljan za cjelokupni dojam.

    Što se mene tiče ovdje djevojke su pokazale da se znaju srediti za crveni tepih, a tko je vama bolje odjeven, pokažite u anketi.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.