UDOBAN TREND

Je li to konačno odzvonilo tangama? Nastavlja se modna dominacija 'bapskih' gaćica

14.08.2018 u 11:15

Bionic
Reading

Udobne gaćice visokog struka koje više skrivaju nego otkrivaju kakve je nosila filmska junakinja Bridget Jones, ali čak i Carrie Bradshaw iz 'Seksa i grada', već su neko vrijeme trend kad je u pitanju donje rublje

Gaćice kakve su obožavale naše bake, popularno prozvane 'bapske', nisu samo udobne, već skrivaju i višak naslaga na trbuhu te izdužuju trup.

Sudeći prema ponudi na web stranicama Nordstrom ili Need Supply, ovi donedavno nepoželjni modeli, vratili su se u velikom stilu i odjednom ih svi žele.

Naime, kako su pokazala mnoga istraživanja, navike kupaca su se promijenile i više se nitko ne želi patiti zbog odjeće.

  • +13
'Bapske' gaćice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

U ovu se modnu priču uklapa i trend nošenja sportske udobne odjeće poput tenisica, tajica, udobnih grudnjaka bez 'žice' ili hoodieca jer zaljubljenice u modu danas cijene udobnost i praktičnost koju im takva odjeća pruža.

Popularne tange koje su dominirale početkom 2000-ih posve su, sudeći po svemu, izgubile bitku s udobnim modelima poput hipsterica, seksi 'brazilijanki' ili bakinih gaćica.

Ovaj model rezerviran samo za 'po doma', doživio je redizajn i sad izgleda doista bolje no ikada.

Radi se o modelima od najfinijih tkanina, nerijetko i od satena ili svile, ukrašenih čipkom, tilom ili decentnim vezom te izgleda opako zavodljivo.

Dakle, ako želite donje rublje koje nećete ni osjetiti i ne ostavlja vidljive tragove od nošenja, zašto ne biste isprobali ovaj trend koji su prihvatile i mnoge it cure poput sestara iz klana Kardashian