USKORO U PRODAJI

Je li ovo najljepša dizajnerska kolekcija H&M-a do sada? Osvaja luksuznim tkaninama, ali i efektnim uzorcima

11.08.2021 u 13:51

Bionic
Reading

Ove godine švedski modni div H&M itekako je razmazio ljubitelje svojih suradničkih kolekcija s renomiranim dizajnerskim brendovima. Nakon kolekcije nastale u suradnji s poznatim američkim brendom Brock Collection, pa one s potpisom proslavljene irske dizajnerice Simone Roche i nadolazeće kolekcije s potpisom brenda Toga Archives, sada predstavlja najnoviju

Poznati high street brend iz Švedske udružio je snage s indijskim brendom Sabyasachi za kreiranje epske modne kolekcije koja će ovoga tjedna biti dostupna u prodaji.

Naziva 'Wanderlust', suradnička kolekcija H&M-a i ovog indijskoga brenda prepuna je bogatih uzoraka i luksuznih tkanina istaknutih modernim te klasičnim, indijskim siluetama.

  • +40
Sabyasachi x H&M Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M

Indijska tradicija tekstila i tiska - koju je oživjela Zaklada Sabyasachi Art – ključni je naglasak ove kolekcije, a prekrasne haljine i odjeća ukrašena efektnim uzorcima nesumnjivo će postati rasprodanom u danima koji dolaze.

Ova uzbudljiva kolekcija prvotno je trebala biti lansirana u prodaju prije nekoliko mjeseci, no navedeno se nije dogodilo uslijed globalne pandemije. Ipak, čekanju je došao kraj, a svoju premijeru na poicama trgovina imati će ovoga četvrtka, 12. kolovoza.

'Željno se radujem pokretanju ove ready-to-wear kolekcije za žene i muškarce a koja će unijetu opuštenu sofisticiranost svakodnevici u podcijenjenom ali glamuroznom stiku', izjavio je osnivač indijskoga brenda.