MJESTO IZ MAŠTE

Je li ovo igraonica za odrasle ili ured iz snova?

05.02.2013 u 10:06

Bionic
Reading

Šaren i interaktivan, Googleov novi ured otvoren u Tel Avivu više nalikuje na kakav odličan hotel iz mašte nego na radno mjesto

Poznati po pomalo pomaknutom i otkačenom dizajnu, Googleovi uredi uvijek privlače pažnju, a svojim tematskim i zanimljivo uređenim interijerima često više podsjećaju na kakvu igraonicu za odrasle ili pak na hotel iz bajke nego na radno mjesto.

Novi Googleov ured smješten u Tel Avivu dizajnirao je studio Camenzind Evolution koji je uređenje interijera osmislio u suradnji s partnerima Setter Architects i Studio Yaron Tal.

Googleov kampus u Tel Avivu prostire se na čak 55 tisuća četvornih metara, a osim što itekako intrigantno i inspirativno izgleda, nudi i predivan pogled na grad.

'Ovo je nova prekretnica u Googleovom razvoju inovativnih radnih okruženja: gotovo 50 posto površine osmišljeno je tako da potiče komunikaciju i suradnju. Svaka razina ureda osmišljena je u skladu s različitim aspektima izraelskog dizajna, a glavni cilj prilikom uređenja svakako je bila održivost', kažu u Googleu.