PREMIJERA 'IGARA GLADI'

Je li ova haljina bila dobar odabir?

12.11.2013 u 09:56

  • +9

Premijera filma 'Igre gladi: Plamen'

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

S velikim se zanimanjem iščekivao drugi nastavak filmskog teen hita 'Igre gladi' sa sve popularnijom oskarovkom Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi

Na premijeri u Londonu okupio se velik broj obožavatelja koji su jedva dočekali ugledati glumce iz filma.

Prelijepa Jennifer Lawrence (23) s novom, dječačkom frizurom koja u filmu igra Katniss Everdeen je bez sumnje bila zvijezda večeri. Iako je u Londonu bila prohladna večer, hrabra Jen koračala je crvenim tepihom u neobičnoj haljini s potpisom Christiana Diora s otvorenim leđima i zanimljivim šljokičastim dijelom koja je izazvala podijeljene komentare.

Iako haljina krem boje nije najbolje naglasila Jenniferinu vitku liniju, šarmantna glumica sve je razoružala svojim neodoljivim osmijehom.

Elizabeth Banks bila je neodoljiva u raskošnoj toaleti intenzivno žute boje, a i Willow Sheilds koja glumi Primrose, Katnissinu mlađu sestru, također je bila u žutoj haljini. Jena Malone odlučila se za pak za upečatljivu crvenu haljinu, a glavni muški glumci: Josh Hutcherson i Liam Hemsworth, bivši zaručnik Miley Cyrus, igrali su na sigurno - bili su u elegantnim tamnim odijelima.

Kako je dobro poznato fanovima, 'Igre gladi: Plamen', ekranizacija knjige Suzanne Collins, i u naša kina stiže idući tjedan, 21. studenoga.

U filmu pratimo događaje nakon Katnissine pobjede - glavna junakinja (Jennifer Lawrence kao Katniss Everdeen) spremna je na nove igre, s time da se sada politička situacija u samom distopijskom sustavu pogoršala zbog ustanka pobunjenika.

Uz Jennifer, u drugom dijelu adaptacije književne trilogije Suzanne Collins glume i legendarni Donald Sutherland kao zli predsjednik, a tu je i Philip Seymour Hoffman kao novi lik, Plutarch Heavensbee.

Inače, službeni soundtrack filma 'Igre gladi: Plamen' izlazi 19. studenoga, a na njemu ćemo osim The National, čuti i osim omiljenih indie rockera The National i: Coldplay, Patti Smith, Christina Aguilera, Sia i The Weeknd ('Elastic Heart'), Of Monsters And Men, Imagine Dragons, Ellie Goulding, Mikky Ekko i Lorde.