STRAŠLJIVI AGENT

James Bond više voli imati šofera

12.11.2012 u 11:20

Bionic
Reading

Otkad se saznalo da je James Bond napokon ponovo sjeo u svoj omiljeni auto – Aston Martin – ni o čem drugom se ne govori. No Daniel Craig malčice je razočarao svoje obožavatelje kada je priznao da mu je draže prepustiti brzu vožnju profesionalcima

Aston Martin DB5 – nema potrebe ništa više reći osim toga. Auto snova za tajnog agenta 007, no čini se – ne i Daniela Craiga.

Muški dio ekipe koja je radila na filmu 'Skyfall' kikotali su se kao školarci kad su se napokon dogovorili da će ponovo snimiti film u kojem James Bond vozi originalni srebrni auto koji je i Sean Connery vozio prije više od 40 godina. Daniel Craig se složio kako su vozila korištena u ovom filmu prekrasna, no u talk showu Jimmyja Kimmela priznao je kako više voli kad brze aute voze profesionalci.

Craig je potpisao da će snimiti još dva filma o Jamesu Bondu, no boji se da će raditi sve manje i manje vlastitih kaskaderskih podviga. Osjeća ponos što je do sada uspijevao napraviti dosta fizičkog posla sam i gaji nadu kako to i publika cijeni.