VLATKA POKOS:

Jake žene s mojim kriterijima teško nalaze muškarce

05.06.2014 u 11:19

Bionic
Reading

U Muzeju Mimara u srijedu je otvoren Zagreb Tourfilm festival koji je vodila uvijek elegantna Vlatka Pokos

Kao odlična učenica turističkog menadžmenta, Vlatka Pokos bila je najbolji izbor za predstavljanje Zagreb Tourfilm festivala otvorenog u srijedu u Muzeju Mimara. Vlatka je za Gloriju izjavila kako još uvijek uživa u voditeljskom poslu.'To je prekrasan posao ako ga shvaćate ozbiljno i ulažete u sebe. Mene osobito vesele poslovi povezani s turizmom i promocijom Hrvatske, a program Zagreb Tourfilm festivala vodim od početka, već tri godine. Osim toga, za voditeljski posao iznimno mi koristi i studij turističkog menadžmenta na koji sam krenula upravo zbog učestale suradnje s turističkim sektorom', rekla je.

Festival je član udruge CIFFT koja obuhvaća međunarodne filmske festivale koji se održavaju diljem svijeta, a temeljni cilj festivala jest nagraditi film i audiovizualnu produkciju koja promovira turizam, konkretno u ovom slučaju filmove koji promoviraju Hrvatsku kao turističku destinaciju.


Lijepa Vlatka, koja u ulozi voditeljice pliva kao riba u vodi, savršeno se snalazi i u svojoj novoj profesiji, u što su se uvjerili svi oni koji su stigli u Mimaru. Da je turizam posebno zanima, dokazala je i upisavši fakultet na kojem niže same petice, čime se voli i pohvaliti.

Kada je o ljubavi riječ, kaže da joj je bi bilo lako da se sada zaljubi. 'Za ljubav uvijek ima vremena kada se ona dogodi, ali mi ne bi bilo lako da se sada zaljubim. Trenutno imam mnogo udvarača, ali ljubavi nema. Usredotočena sam na svoj profesionalan život u kojem sam stvarno uspješna, dok na privatnom planu trenutno nema novosti. Shvatila sam da jake i samostalne žene, osobito s kriterijima poput mojih, teško pronalaze muškarce. Ja ne mogu živjeti bez ljubavi, ali radije sam sama nego u vezi u kojoj nisam sretna. Nikada ne bih samo zbog drugih živjela u lažnom braku u kojem nema ljubavi', rekla je Vlatka.