Idealne za prijelazno razdoblje

Izvucite vjetrovke iz dubine ormara: Ovaj zaboravljeni komad ponovno proživljava svojih pet minuta slave i nema tko ih ne nosi

03.02.2022 u 14:33

Bionic
Reading

Vrijeme je da ih iskopate iz dubine ormara i otresete prašinu s njih jer ove jakne ponovo su hit među trendsetericama. Praktična vjetrovka na modnoj sceni ponovno uživa pet minuta slave zahvaljujući stajlinzima poznatih dama

Noseći ih uz šik donje dijelove i elegantne dodatke, dame poput Kim Kardashian i Rihanne dokazuju da su vjetrovke podjednako moderne koliko i funkcionalne.

Vjetrovke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Samo nekoliko dana prije nego što je svijetu otkrila da očekuje svoje prvo dijete, modna ikona s Barbadosa ugledana je u vjetrovki s potpisom Martine Rose, električno plave boje, a nju je učinila glamuroznim komadom krznenim dodacima u znaku šala i minice, kao I štiklama s remenčićima.

Reality zvijezda Kim Kardashian nakon debitiranja u šou ‘Saturday Night Live’ uočena je u Balenciaginoj dugoj vjetrovki ružičaste boje, naglasivši ju metalik srebrnom torbom i čizmama u skladu s njom.

Vjetrovke su stigle i u prve redove modnih revija. Američka tenisačica Venus Williams nosila ju je na reviji Louis Vuittona, učinivši ju ženstvenom uz haljinu na kopčanje i kaubojske čizme.

Osim što im brojni prognoziraju veliki uspjeh u narednim mjesecima, riječ je o modelu jakne idealnom za prijelazna godišnja doba, a kao što su poznate dame dokazale svojim stajlinzima, ova funkcionalna jakna sportskih karakteristika može izgledati sasvim drukčije uz vješto stiliziranje.