BEZ GREŠKE

Izgleda tako dobro: Mandy Moore pokazala je kako je crna haljina uvijek dobar izbor, a dobar stil čine detalji

21.02.2022 u 21:03

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Mandy Moore može se pohvaliti sjajnim osjećajem za modu, a njezine odjevne kombinacije naveliko privlače poglede divljenja. Dokazuje to i njezin posljednji u nizu sjajnih stajlinga koji dokazuje kako su crne haljine baš uvijek dobar izbor

Mandy Moore stigla je na 9. godišnju dodjelu nagrada Guild Artists & Hair Stylists Guild Awards i oduševila sjajnim stajlingom koji je bio kombinacija vječne klasike i vrlo modernih detalja. Odjevena u Schiaparelli haljinu, model koji je brend predstavio u kolekciji za proljeće 2022., Mandy je izgledala nevjerojatno dobro.

Crna, nenametljivo sjajan haljina predstavljala je sjajan spoj klasičnog dizajna s vrlo trendi detaljima u vidu izreza i otvorenih ramena. Gornji dio haljine podsjećao je na top s izrezom ispod grudi, u stilu modela kakvi su bili vrlo popularni 90-ih, a donji dio haljine nastavljao se u obliku suknje ženstvene suknje vrlo upečatljivo ukrašene mašnom na boku.

  • +6
Mandy Moore Izvor: Profimedia / Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock Editorial / Profimedia

I dok su haljine ukrašene izrezima ove godine predstavljene kao veliki modni trend, mnogi su smatrali kako će rastuća popularnost Schiaparelli učiniti 'prezasićenim' brendom. No, dogodilo se upravo suprotno od toga. Ova haljina je, uz špic grudnjake i jake ukrašene u stilu onih kakve nose matadori, zaštitni znak brenda.

Zgodna 38-godišnja Amerikanka inače redovito briljira u dnevnim, casual izdanjima, a sada je pokazala i da izbor sjajnih, elegantnih stajlinga ima u malom prstu.

Ženstven i vrlo chic stajling efektno je bio nadopunjen Tiffany & Co. Elsa Peretti zlatnom narukvicom i dijamantnim Tiffanny naušnicama, a posebnu pažnju privlačile su Aquazzura 'Gaia' sandale, savršeno elegantan i tako zavodljiv model koji odolijeva prolaznosti trendova.

  • +9
Vrući modni trend: izrezi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije