PLIJENI IZGLEDOM

Izazvala pomutnju u Splitu: Nives Celzijus u potpuno novoj životnoj ulozi

06.05.2019 u 18:06

Bionic
Reading

Za svoju novu modnu kampanju dizajnerica Monika Sablić odabrala je za zaštitno lice pjevačicu Nives Celzijus, koja se odlično snašla u ulozi modela

Pjevačica i glumica Nives Celzijus zvijezda je nove modne kampanje Monike Sablić za nadolazeće ljeto 2019. godine. Ni kiša ni vjetar nisu omeli svestranu Nives i modnu dizajnericu da snime prekrasni editorijal na splitskoj plaži Žnjan.

Usprkos nepovoljnom vremenu, Nives je poput prave profesionalke odradila snimanje te svojom pojavom koja privlači znatiželjne poglede gdje god se pojavi zaintrigirala slučajne prolaznike koji su sa zanimanjem promatrali pjevačicu u ulozi modela u kreacijama od svile koje su savršeno istaknule njene obline.

Pjevačica je izazvala pravu euforiju na plaži dok je izazovno pozirala ne skrivajući svoj seksepil. U cvjetnoj haljini koja se savršeno slila niz njenu liniju Nives izgleda poput filmske dive iz talijanske kinematografije. Pjevačica jednako tako odlično nosi i predimenzioniranu mušku košulju, koja diskretno otkriva njene atribute.

  • +3
Nives Celzijus je zaštitno lice nove modne kampanje Monike Sablić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

U ulozi modela je i Monika Sablić, jer njene klijentice je uvijek vole vidjeti u njezinim kreacijama. Monika je i u najnovijoj kampanji kao i uvijek vjerna svom ženstvenom modnom stilu.

'Nives sam angažirala za kampanju jer podržavam obline, a ona je pravi sinonim ženstvenosti. Kolekcija je namijenjena ženama svih dobnih uzrasta, a nosiva je kako danju, tako i u toplim ljetnim večernjim satima', rekla je modna dizajnerica.

Nives pak otkriva kako se na snimanju u kišnom i vjetrovitom Splitu, usprkos vremenskim nepogodama, odlično zabavila.

'S Monikom prvi put surađujem, no nadam se ne i posljednji', zaključila je pjevačica.