LJETNI HIT

Izazovan detalj: Haljine u kojima ćete biti magnet za poglede

30.05.2020 u 21:45

Bionic
Reading

Dočekajte ljeto u novim 'it' haljinama u kojima, garantiramo, nećete proći nezamijećeno. U moru predivnih haljina kojima su preplavljeni popularni brendovi za oko su nam zapele one s izazovnim detaljem – golih leđa

Dok pregledavate stranice u potrazi za haljinom koja će objediniti najvažnije karakteristike – biti jednako udobna i chic, umorit ćete se jer ponuda je, čini se, nikad bogatija. Mini, midi, maksi, cvjetne, na točkice, prugice, jednobojne, puf rukavi, na preklop, s dugim ili kratkim rukavima, naramenicama... Pitanje je samo koju odabrati?

S porastom temperatura nama su za oko zapele one koje otkrivaju leđa, a ovaj izazovan detalj mogao bi biti ljetni hit.

No mnoge muči pitanje koji grudnjak nositi uz njih. Nekima to ne predstavlja nikakav problem pa će ih hrabro nositi bez njega, no ako se ne ubrajate u tu skupinu, srećom danas nije teško pronaći grudnjak za apsolutno svaki model haljine, a za one otvorenih leđa tu su modeli grudnjaka - bez leđa.

Neke od haljina koja smo pronašli pametno su dizajnirane, pa je izrez strateški postavljen tako da ispod njih možete slobodno nositi grudnjak.

Osim toga, neki modeli koje smo pronašli savršeni su za odlazak na plažu, a u tom slučaju nitko se ne zamara bikinijem koji proviruje.

  • +16
Haljine koje otkrivaju leđa Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo