NOVA KOLEKCIJA

'Iz Vukovara s ljubavlju' – Borovo i Špiro Guberina

15.12.2015 u 15:51

  • +4

Nova kolekcija Borova

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Bionic
Reading

Zvijezda je nove kampanje 'Iz Vukovara s ljubavlju' Špiro Guberina koji je već osvojio domaće gledatelje mnogim legendarnim ulogama. U novom TV spotu predstavljen je kao iskonski hipster u usporedbi s mladim i modernim hipsterima te karikira razlike dviju generacija koja je očita, ali se jasno prepoznaje težnja prema kvaliteti obuće Borovo

Glumačku ekipu upotpunjuju Marija Hrvoić kao pratilja Špire Guberine, a mlađi par glume Lana Harjaček i Domagoj Janković. Kreativnu ideju potpisuju Bojan Opačak i Bojan Kanižaj, režiju Mario Mlakar, snimatelj Dragan Šiša te cijeli tim produkcijske kuće Racional Internacional.

'Kontinuirano ulažemo u istraživanje i razvoj novih robnih marki kako bismo postali regionalni lider u proizvodnji kožne i gumene obuće te tako i dalje predstavljali kvalitetu i tradiciju Borova. Ova kampanja ima za cilj pokazati kako obuća Borovo zadovoljava ukuse svih generacija - Iz Vukovara s ljubavlju', izjavila je voditeljica marketinga i istraživanja Martina Tomljenović.

Novu kolekcija jesen/zima 2015./2016. potražite u svim prodavaonicama Borovo, a kako ona izgleda, pogledajte u galeriji!