UHVAĆENI PRED STANOM

Ivano Balić ljubi još uvijek udanu Mašu Pavleković

26.01.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Ivano Balić uhvaćen je kako odlazi na sastanak sa svojom novom djevojkom Mašom Pavleković. Oboje ih veže to što imaju djecu, a Mašina brakorazvodna parnica s trgovcem automobila Hrvojem Pavlekovićem je u tijeku

Najbolji rukometaš svijeta Ivano Balić nakon dugogodišnje stanke i razvoda od supruge Ivane, s kojom ima osmogodišnjeg sina, napokon je ponovo zaljubljen.

Njegova nova djevojka je 26-godišnja Zagrepčanka Maša Pavlekovićkoja je da je u vezi objavila i na popularnoj stranici Facebook, piše tjednik Extra.

Ivana i Mašu vežu slične prošlosti, jer nova djevojka najboljeg rukometaša također ima dijete, dvoipolgodišnjeg sina Rudija. Uz to, Maša je još i udana, ali navodno je brakorazvodna parnica sa suprugom Hrvojem Pavlekovićem u tijeku. Maša ne živi s njim, već sa sinom u unajmljenom stanu u Zagrebu.

Zaljubljeni Ivano i Maša najčešće se sastaju u njegovom stanu na zagrebačkoj Trešnjevci. Cijelu priču oko nove ljubavi Ivano je i sam potvrdio, no nije želio da se sve sazna, jer ne zna kako bi reagirao njegov sin Dino.