fashion guru

Ivanina haljina je diskutabilna jer ne stoji baš svakome, ali je zato ona na Doris pun pogodak

  • 18.08.2023 u 19:50

  • Bionic
    Reading

    Zadarski forum sinoć je bio kulisa dugoočekivanog koncerta u čast Tomislavu Ivčiću, a nastupali su poznati hrvatski glazbenici

    Kada god je neki događaj gdje bi određene skupine imale nekakve koristi, nacrtaju se sa svojim skladnim građama i preuskim košuljama, i onda taj događaj izgubi jedan dobar vibe kakav bi trebao i zaslužio imati, ali tako je to u našoj maloj državi...

    U Zadru se konačno održao koncert za pokojnog Tomislava Ivčića na kojem su nastupala velika naša imena.

    Višestruka dobitnica Porina Ivana Kindl došla je u plavoj šarenoj haljini na volane. Jest da joj to nisam birao ja, ali bio sam zadovoljan! Ali zato frizura.... zbog toga ću je nazvati.

    Nastupila je i Ivana Husar Mlinac koja je nosila također šarenu haljinu, crveno-bijelu s velikim ornamentima. Iskreno, haljina je diskutabilna jer ne stoji baš svakome.

    Najbolje izdanje na zadarskom koncertu imala je Doris Dragović. Ona je u nekoliko posljednjih pojavljivanja izgledala dobro, a ova svjetlucava srebrno-zlatna haljina midi dužine bila je pun pogodak. Definitivno nije pogriješila s odabirom.

    • +17
    Koncert u čast Tomislava Ivčića Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.