u stilu 90-ih

Ivana Mišerić ima novu frizuru: Pogledajte njenu verziju aktualnog trenda

08.05.2023 u 21:15

Bionic
Reading

Ivana Mišerić pohvalila se promjenom frizure koju je osvježila ružičastim pramenovima u stilu 'polu balayagea' nalik Kendall Jenner

Popularna hrvatska radijska voditeljica Ivana Mišerić pohvalila se najnovijom frizurom koju obilježavaju razigrani pramenovi.

Na društvenim mrežama objavila je promjenu u stilu inspiriranu modom 90-ih godina, ali i najnovijim trendom 'polu balayage' stila te je svoju plavu kosu osvježila - ružičastim pramenovima!

Riječ je tehnici bojanja kose u kojem je samo donja polovica pramenova stilizirana u drugu nijansu. Ova tehnika spaja najbolje od balayagea i ombrea, a sve je popularnija i zbog činjenice da se vrlo jednostavno održava i ne zahtijeva česte odlaske frizeru.

Trend 'polu balayage' frizure nedavno je popularizirala 27-godišnja manekenka Kendall Jenner koja je na Met Galu u New Yorku stigla upravo s ovako osvježenom frizurom.

Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: THE HAPA BLONDE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Za svoj novi look, omiljena voditeljica dobila je niz komplimenata od obožavatelja koji su oduševljeni njenom razigranom frizurom usklađenom s najnovijim svjetskim trendovima ljepote.

Ivana Mišerić nedavno je privlačila pozornost i na modnoj reviji dvojca Elfs u zagrebačkom Z centru gdje se pojavila u efektnoj kombinaciji bajkerske kožne akne, crne haljine s volanima i robusnim combar čizmama.

  • +35
Poznati na reviji Elfsa Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL