KUHAR IZ 'JEZIKOVE JUHE'

Ivan Zidar: Sretan sam što sam živ

12.11.2014 u 16:03

Bionic
Reading

Ivan Zidar, zvijezda kulinarskog showa 'Jezikova juha', imao je tešku prometnu nesreću iz koje je, srećom, izašao samo s manjim ozljedama

'Kad sam vidio kako izgleda auto, sretan sam što sam živ. Izudaran sam, umoran, ali dobro sam prošao', rekao je razgovoru Ivan Zidar, zvijezda iz RTL-ovog showa 'Jezikova juha' koji je u subotu oko 17.25 doživio prometnu nesreću nadomak Pule, donosi Glas Istre.


Nesreća se dogodila kada je Zidar upravljajući Citroenom u oštrom zavoju izgubio nadzor, zbog čega je prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u stablo.

Automobil je bio toliko smrskan da su ga morali iz njega izvući pulski vatrogasci, nakon čega mu je pomoć pružena u pulskoj Općoj bolnici, u kojoj je zadržan na liječenju, navedeno je u policijskom izvješću.

Pri tom je utvrđeno da vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a iz dobro obaviještenih izvora doznajemo da je do izlijetanja došlo zbog mokrog i skliskog kolnika. No srećom, 36-godišnji svestrani kuhar izašao je iz bolnice i oporavlja se na kućnoj njezi.