PALE NA NJEŽNE PORUKE

Iva Balent i Lejla Šehović vole iste dizajnerske krpice

14.12.2015 u 15:08

  • +2

Dolce&Gabbana kolekcija koju obožavaju slavne dame

Izvor: Profimedia / Autor: Pixsell/Promo/Profimedia/tportal.hr

Bionic
Reading

Jesensko-zimska kolekcija slavnog talijanskog modnog dvojca Dolce&Gabbana hit je među trendsetericama. Njihove prekrasne haljine od delikatne čipke nosila je ove sezone čak i uvijek konzervativna Kate Middleton, a na crvenim tepisima često se viđao i jedan od ključnih motiva iz aktualne kolekcije – predimenzionirani cvijet ruže. No strane i domaće poznate dame poput Helen Mirren, Olivije Wilde, Ive Balent i Lejle Šehović odlučile su se za vesele krpice s dječjim crtežima i nježnim porukama iz iste kolekcije

Uvijek ženstvene kreacije talijanskog modnog dvojca čest su odabir poznatih za svečana događanja, a aktualna kolekcija predstavljena početkom godine na milanskom tjednu mode bila je oda majkama i majčinstvu. U kolekciji su se tako našle i zanimljive suknje i haljine s dječjim crtežima i nježnim porukama poput 'volim te, mama' ili jednostavnim natpisima 'ljubav'.

Zaigranoj kolekciji nije odoljela ni bivša misica Lejla Filipović koja se u crnoj suknji Dolce &Gabbana koju su krasili dječji crteži pojavila na upravo održanom zagrebačkom Fashion Weeku, a istu je suknju ove jeseni na jednom događanju nosila i direktorica marketinga koncerna Agrokor Iva Balent, koja je na Bipa Fashion.hr-u pokazala identičnu suknju i u bijeloj varijanti.

Za bijelu suknju A-kroja i crnu prozirnu majicu odlučila se nedavno i glumica Olivia Wilde, a crveni tepih prije par mjeseci razveselila je britanska glumačka diva Helen Mirren pojavivši se u ženstvenoj bijeloj haljini iz iste linije. Simpatična kreacija nosi ime 'Per te, Mamma' i ima izvezene dječje motive poput medvjedića, cvijeća ili kuće odnosno najčešćih motiva koje djeca rado crtaju.