upečatljiv komad

Iva Balaban prošetala haljinu kojoj nisu odoljele Severina i Maja Tedeschi

06.07.2017 u 11:38

Bionic
Reading

Crno-zelena haljina na pruge dizajnerice Stelle McCartney zaludila je poznate trendseterice diljem svijeta, a kada je prije dvije godine predstavljena kao dio resort kolekcije, planula je u tren oka, no na već zaboravljenu hit haljinu podsjetila nas je supruga našeg bivšeg reprezentativca Iva Balaban, koja se u njoj prošetala pariškim ulicama

Otkako je prije dvije godine dizajnerica Stella McCartney izbacila svoju resort kolekciju za 2015., slavne trendseterice poludjele su za crno-zelenom haljinom zanimljivog kroja i upečatljivog uzorka.

Asimetričnoj haljini na pruge nisu mogle odoljeti ni poznata trendseterica Poppy Delevingne, starija sestra proslavljene manekenke Care Delevingne, te glumica Olivia Wilde, koja je trendi kreaciju nosila na njujorškoj premijeri filma 'Third Person'.

Haljina je toliko opčinila ljubiteljice trendi krpica da je u luksuznoj web trgovini Net-a-Porter rasprodana u rekordnom roku. Hit komad svidio se i poznatim Hrvaticama. Severina je haljinu proslavljene britanske dizajnerice nosila na odmoru u Dubaiju, u kojem je uživala u društvu sina Aleksandra.

Prelijepu kreaciju nosila je i arhitektica i supruga poznatog poduzetnika Maja Tedeschi, koja, baš kao i Severina, slovi za jednu od najbolje odjevenih dama Lijepe Naše.

Hit haljina Izvor: Pixsell / Autor: Instagram/Pixsell

Iako je prošlo nekoliko sezona otkada je sporna haljina raspametila domaće i strane zvijezde, čini se kako joj još uvijek neke dame ne mogu odoljeti. Iva Balaban je na svom Instagramu podijelila fotografiju iz Pariza, u kojem trenutno uživa na Tjednu visoke mode.

Jedna turistička😉 #paris 🇫🇷❤️

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Iva Balaban (@ivabalaban)

Bivša kraljica Hrvatske na fotografiji pozira ispred pariškog Slavoluka pobjede odjevena u identičnu haljinu Stelle McCartney, koju je kao dnevnu varijantu kombinirala s tenisicama i crnim topom.