OMILJENA KRPICA

'It' komad odjeće bez kojega Jelena Rozga ne može

14.04.2016 u 12:01

Bionic
Reading

Tražite li krpicu koja će ovog proljeća upotpuniti bilo koji styling, slobodno se ugledajte na Jelenu Rozgu jer pjevačica za slobodno vrijeme njeguje elegantan, ali casual stil koji se često sastoji upravo od traper košulje

Jelena Rozga nosi traper košulju uz različite kombinacije, bilo da je na reviji pa je svečaniji outfit stvorila uskom kožnom suknjom i štiklama, bilo da se osjeća romantično pa bira lepršavu suknju od bijele čipke i trendi gležnjače od brušene kože.

Izazovne, ženstvene i elegantne haljine, kakve nosi za vrijeme svojih nastupa i svečanih događanja, Jelena u slobodno vrijeme rado mijenja za casual krpice iako se vidi da promišlja o svakoj kombinaciji i prati trendove.

Kako nam je rekla jednom prilikom, u slobodno vrijeme ne voli nositi previše šminke i u odjeći se želi prije svega osjećati ugodno pa će do tržnice skočiti u trapericama, tenisicama i džemperu. Između nastupa i slobodnog vremena pjevačica je pronašla idealnu sredinu za dnevne kombinacije pa često bira upravo traper košulju.

Njezina je omiljena košulja ona s potpisom Liu Jo i nosila ju je tijekom zimskih mjeseci, ali i ovih dana, s dolaskom proljeća. Čipkane i lepršave suknje također su jedan od trendova idealnih za proljetnu modu, a Jelenina bijela suknja iz H&M-a lijepo se slaže s traper košuljom pa vam može poslužiti kao inspiracija ako želite popuniti garderobu.