nova generacija ljepote

Isprobali smo luksuzni uređaj za njegu lica vrijedan svake pažnje

28.04.2023 u 09:58

Bionic
Reading

Oduševio nas je novi Liftmie beauty gadget uz kojeg će vaša koža zablistati

Nerijetko smo za sjajnu i mladoliku kožu lica spremni isprobati gotovo sve, no često zaboravljamo kako se tajna lijepe i njegovane kože krije u jednostavnosti. Posljednjih nekoliko godina, beauty industrija je doživjela pravi preokret. Kućna njega kože polako zamjenjuje odlaske na dugotrajne tretmane i sve je veći naglasak na poboljšanju kvalitete života, radeći ono što nas čini zadovoljnijima i sretnijima. Jedan od glavnih razloga zasigurno su užurbana svakodnevica i nedostatak vremena. Kako ovog proljeća transformirati kožu lica i priuštiti joj sve što joj treba, u udobnosti svoga doma njegujući pritom vlastiti wellbeing? Naša novinarka Ivana krenula je u mini istraživanje, a njene dojmove vam donosimo u nastavku.

Uslijed poslovnih i privatnih obveza koje nas svakodnevno okupiraju, vrijeme samo za mene ponekad se čini tako nedostižno. S dolaskom proljeća, odlučila sam se odvažiti i posvetiti djelić vremena sebi i stvarima koji me vesele, makar i nekoliko minuta dnevno. Duže vrijeme sam razmišljala o ulaganju u beauty uređaj za kućnu njegu lica i svakodnevno bih prelistavala beauty novitete. Scrollajući društvenim mrežama, naišla sam na Liftmie – novi beauty brend koji je posvećen najkvalitetnijim beauty uređajima nove generacije. Liftmie je početkom godine na tržište lansirao Medikor beauty, koji već više od 20 godina poslovanja na naše tržište donosi proizvode koji ukorak prate svjetske trendove i uspješno povezuju beauty i health svijet. Odluka je pala vrlo brzo i Germanium beauty roller se tako našao u mojoj košarici, a dva dana nakon narudžbe i na kućnom pragu.

Uređaj je stigao zapakiran u bijelu elegantnu kutiju, unutar koje se nalazi i baršunasta futrola koja je idealna kada ga poželim ponijeti sa sobom na godišnji odmor ili putovanje. Već na prvu me impresionirao svojim luksuznim izgledom, a s obzirom na to da se u dizajniranju ovoga uređaja pazilo na detalje i estetiku, bila sam sigurna da se radi o još jednom kvalitetnom beauty gadgetu iz ekskluzivnog Medikor beauty asortimana.

Po čemu je ovaj uređaj poseban i vrijedan pažnje?

Germanium beauty roller inovativni je beauty uređaj jedinstvenog dizajna u obliku šesterokutnog valjka zlatne boje koji je optočen s 30 masažnih kamenčića. Osim što me oduševio izgled ovoga uređaja, jednako me oduševila i njegova veličina. Dovoljno diskretna da uređaj stane u svaku beauty torbicu i da se savršeno uklopi u svaku beauty rutinu. Napokon je došlo vrijeme za nekoliko minuta moga vremena!

Kako funkcionira?

Korištenje Germanium beauty rollera je vrlo jednostavno. Masirajte željeno područje 30-45 sekundi, kotrljajući uređaj gore-dolje ili lijevo i desno. Osim za masažu lica, koristim ga i za masažu vrata, dlanova i ramena. U početku sam ga koristila samo u dnevnoj rutini prilikom ispijanja prve jutarnje kave i vrlo brzo sam uočila svježinu u izgledu lica, smanjenje natečenosti i efekt blistave kože. Nakon nekoliko dana korištenja, uređaj sam uklopila i u svoju večernju rutinu nakon kupanja, a ono što sam dodatno primijetila je da pomaže pri apsorpciji ostalih proizvoda za njegu. Efekt koji ovaj uređaj ostavlja na koži je čaroban – sjajna, zaglađena i čvršća koža, baš kao da ste tek došli s masaže.

Gdje možete pronaći ovaj beauty gadget?

Ja sam svoj naručila online na webshopu Medikor Beauty. Proučavajući njihovu ponudu zaintrigirali su me i još neki proizvodi iz njihovog bogatog asortimana i definitivno ću se prvom prilikom upustiti u još jedno mini istraživanje i isprobati nešto dodatno. Proizvodi su dostupni i u Medikor health & beauty store prodavaonici na lokaciji Tratinska 58 u Zagrebu kao i u odabranim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Neke od naših poznatih Influencerica također koriste ove beauty gadgete, a njihove savjete i trikove možete otkriti i na Liftmie društvenim mrežama. Ponekad je dovoljan samo jedan proizvod za rezultate koji su vidljivi već nakon nekoliko dana korištenja, pružajući pritom čarobni sjaj iznutra prema van. Za mene je to zasigurno Germanium beauty roller koji je postao nezamjenjiv dio moje rutine i idealni beauty saveznik uz kojeg moja koža nikada nije bila blistavija. Take time for YOU. Always.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Medikor d.o.o.