SVI SU LUDI ZA NJIMA

Isprobajte ih: Uz ove modne trikove svaki stajling s hlačama i suknjama izgledat će laskavije

21.12.2021 u 21:42

Bionic
Reading

Najpopularnija društvena mreža među pripadnicima generacije Z puna je modnih savjeta i trikova, pa tako i onih kako na temu uspješnog uvlačenja gornjeg dijela stajlinga u hlače ili suknje za besprijekorne rezultate

Ako je TikTok postao nova društvena mreža koja postavlja trendove, to je i aplikacija broj jedan za pronalaženje modnih savjeta kojih se ne bismo sjetili. Nakon trika kako nositi gola leđa bez otkrivanja grudnjaka, ovoga puta ovo su jednako korisni savjeti koje smo otkrili zahvaljujući nekoliko videa: kako uvući gornji dio poput košulje ili džempera bez stvaranja neuglednog volumena na gornjem dijelu naših hlača ili suknje.

TikTokerima ne nedostaje inventivnosti kada je moda u pitanju. I opet nam odaju svoje tajne kako bismo ostvarili besprijekoran dojam osmišljenog stajlinga.

Predimenzionirani gornji komadi poput džempera ili košulje mogu izgledati posebno laskavo ukoliko se utaknu u odabrani model hlača ili suknje, a kako bi rezultati ovog poteza bili utoliko bolji, potreban je dodatak dovoljno duge vezice ili trakekoju ćete svezati oko odabranog gornjeg dijela na području struka. Kada ste učinili navedeno, povucite gornji dio kako biste podigli donji za skraćeni efekt, kao da je zapravo utaknut u hlače ili suknje.

  • +11
HIt suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Isto tako, predimenzionirani gornji dio isplati se utaknuti u elastične gaćice i zatim navući suknju ili hlače kako bi se postigao laskav dojam bez nepotrebnog volumena.

Drugi trik viđen na TikToku posebno je učinkovit kada govorimo o dugoj majici u paru s uskim najlonkama i pripijenom suknjom od umjetne kože. Svaki komad uvučen unutar najlonki itekako je vidiljiv, a kako bi se navedeno izbjeglo, donji dio odabrane majice potrebno je zarolati i utaknuti u gornji dio suknje ili hlača. Rezultat ovog trika je vizualno tanji struk, a vidljivi nabori od utaknute majice svedeni su na minimum.

@coachsylvie

Répondre à im_siowei parce qu’à la base ici je parlais de conseil en image uniquement… ça a bien changé depuis 😅

♬ Own Brand Freestyle - FelixThe1st & Dreya Mac