TONČI HULJIĆ:

'Ispričavam se, bio sam isprovociran govorom mržnje'

03.04.2013 u 11:11

Bionic
Reading

Tonči Huljić sinoć se ispričao cjelokupnoj javnosti zbog riječi koje je izrekao na račun reperice Remi

Nakon što se članica grupe Elemental na svojoj stranici na Facebooku obrušila na stihove pjesme 'Nirvana' Jelene Rozge, autorice Vjekoslave Huljić, napisavši da bi joj trebalo oduzeti pravo slobode govora, Huljić ju je u medijima prozvao nižim oblikom života.

Jučer se zbog toga javno ispričao u eteru Narodnog radija. Promovirajući novu pjesmu 'Ja sam rojen da mi bude lipo' u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' rekao je da će na trenutak privatizirati eter.

'Naslovljen na događaje koji su punili stupce ovih dana, koristim prigodu ispričati se cjelokupnoj javnosti za svoj emotivan ispad pun nekih riječi koje inače ne upotrebljavam. Bio sam isprovociran govorom mržnje koji je tih dana doživio svoj klimaks. To me ipak ne opravdava za situaciju u kojoj sam se našao', rekao je Huljić, završivši ispriku citatom svoje pjesme 'Jer ja sam rojen da mi bude lipo'.

Huljić će sa svojim projektom Madre Badessa ove godine nastupiti na CMC festivalu. Iako je njegova pjesma 'Providenca' nominirana u kategoriji hita godine, na Porin neće ići. 'Nikad nisam očekivao Porin i ne bih govorio protiv njega, dovoljno je reći da ga ne pratim niti sam zainteresirana stranka u postupku', rekao je Huljić.