iskopirajte stil

Isplati se imati ih u ormaru: Ove traperice laskaju svakoj figuri, a noge čine beskrajno dugima

21.12.2023 u 13:50

Bionic
Reading

Njemačka manekenka svoju ljubav prema trapericama ponovno potvrđuje ravnim modelom u tamnom tonu, bezvremenskim odjevnim predmetom koji ne izlazi iz mode i laskavo se prilagođava svakoj silueti

Unatoč uspjehu kontroverznih traperica niskog struka, gusarskih hlača koje su iznjedrile za 90-e, zatim cargo modela i onih naziva 'dad fit', klasične traperice ravnog kroja uspijevaju ostati visoko na listi popularnosti i poželjnosti. Razlog tome je vrlo jednostavan. Taj model ima moć prilagođavanja svim oblicima tijela, tako lijepo djeluju na siluetu i postižu vrlo laskav vizualni efekt, što potvrđuje i Claudia Schiffer koja se uvijek iznova odlučuje upravo za taj model.

Njemačka manekenka oduvijek je iskazivala veliku ljubav prema trapericama i mnoge slike i trenuci njezine blistave karijere povezane su s parom traperica, najlegendarnijom tkaninom u modnoj industriji i, naravno, jednom od njezinih najdražih.

Iako je prije koji tjedan povodom izlaska izbor pao na traper model s lepršavim nogavicama, kakve ove sezone obožavaju trendseterice, a nosi ih i Victoria Beckham, klasične traperice glavne su u Claudijinom ormaru.

Na novim slikama koje je podijelila na svojim društvenim mrežama, Claudia Schiffer pojavljuje se odjevena u tamne traperice visokog struka, ravnog kroja koje izvrsno stoje. Ističu vitku siluetu i istovremeno postižu laskav vizualni efekt beskrajnih nogu.

Manekenka ih je u ovom slučaju kombinirala s jednostavnim, ali vrlo efektnim rebrastim puloverom V-izreza s gumbima u zelenom tonom te špicastim gležnjačama u boji devine dlake i s udobnom petom. Ono što klasične traperice posebno ističe je njihova svestranost i sposobnost da se prilagodbe svakoj silueti i prilici. Doista bezvremenski komad u ormaru u kojem baš uvijek izgledate sjajno. A ako vam u ormaru nedostaje baš takav par, možda u galeriji pronađete baš onaj 'pravi'.

  • +9
Traperice ravnih nogavica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo