ZANOSNA RUSKINJA

Irina Shayk ponovno ima genijalnu ljetnu kombinaciju koju bismo odmah poželjeli vidjeti u svojoj garderobi

17.08.2021 u 11:36

Bionic
Reading

Ruska ljepotica uvijek je u središtu medijske pozornosti bez obzira radi li se o kakvom događanju na crvenom tepihu ili običnoj šetnji

Irinu Shayk, kao i uvijek, pratili su mnogi pogledi dok je u dnevnom chic izdanju samouvjereno hodala ulicama Santa Monice.

Zanosna Ruskinja, koja je u ranijem intervjuu naglasila da je tijekom pandemije postala sklonija modnim eksperimentima, sjajno je odjevena u svakoj prigodi, a njezine su kombinacija prava inspiracija za mnoge zaljubljenice u modu.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljepotica koja je pokorila modnu scenu svojom nesvakidašnjom ljepotom, koju duguje i tatarskim korijenima po ocu, blistala je genijalnom stajlingu koji vrijedi kopirati - maksi slip haljini efektnog uzroka s potpisom Burberryja i tzv. 'ružnim' sandalama koje fashionistice diljem svijeta naprosto obožavaju već nekoliko sezona.

Irina se odlučila za model sa zlatnim detaljima, koji također potpisuje Burberry, a ovaj outfit za čistu peticu zaokružila je sunčanim naočalama Saint Laurenta.

Udobne i praktične sandale postale su neizbježan komad ljetnih stajlinga, a njihova je prednost i to da se odlično slažu s trendi kuloticama, lepršavim suknjama, slip haljinama, traperom, vrućim hlačicama...

Mediji su je dovodili u vezu s kontroverznim glazbenikom i dizajnerom Kanyeom Westom, a čini se da je njihova ljubav vrlo brzo završila.

Snimljeni su skupa u lipnju u Provansi jer je upravo ondje Kanye proslavio 44. rođendan, no neki izvori tvrde da su oni samo prijatelji.

'Otišla je na rođendansku proslavu kao prijateljica i slavila s njim i drugih 50 ljudi', objasnio je taj izvor.

Inače, iz veze s glumcem Bradleyjem Cooperom, Irina ima kćerkicu Leu De Seine.