NAPRAVITE MJESTA

Internet je poludio za ovim jednostavnim trikom pomoću kojeg ćete utrostručiti prostor u vašem ormaru

30.04.2020 u 12:01

Bionic
Reading

Internetom kruži video koji se prije nekoliko dana pojavio na TikToku, a koji nudi genijalno rješenje za pohranu odjeće u ormar

Žene nikad nemaju dovoljno mjesta u ormaru. Uvijek bi dobro došla neka dodatna polica ili ormar viška, no postoji i puno jeftinije rješenje da u ormaru napravite više mjesta. Ako vaši ormari pucaju po šavovima, ovaj će vam genijalan trik doći kao spas u pravi trenutak.

Na popularnoj društvenoj TikTok koja je posljednjih tjedna zaludila i Hrvate pojavio se zanimljivi video u kojem je objašnjeno kako utrostručiti prostor u ormaru. Sve što vam je potrebno su vješalice (s okretajućom glavom) koje već imate u svom ormaru i nekoliko limenki soka ili konzervi.

Otrgnite otvarač s limenke ili konzerve i provucite vrh vješalice kroz jednu rupu, a kroz drugu rupu zakačite drugu vješalicu. Isto ponovite i sa sljedećom vješalicom kako bi dobili niz od tri spojene vješalice koje se drže jedna za drugu.

TikTok korisnica Holly Vlogs ovaj je trik detaljno pojasnila u svom videu, koristeći otvarač s limenki gaziranog pića. Ako vam je još uvijek nejasno o čemu pričamo, bacite oko na video.

Video je oduševio brojne korisnike TikToka, a dosad je pregledan preko 200 tisuća puta. 'Genijalno', 'Predobro', 'Nevjerojatno' - samo su neki od epiteta kojima su pratitelji opisali ovaj trik.

Isto možete postići i s vješalicama koje ispod glave već imaju rupu, kao što je prikazano na slici.