kuhinja kao modna pista

Inspiracija za sve generacije: 71- godišnja majka Elona Muska pokazala svoje manekensko umijeće u izolaciji

14.04.2020 u 17:43

Bionic
Reading

Prije nego što je njezin sin postao jedan od najutjecajnijih poduzetnika na svijetu, 71- godišnja Maye Musk gradila je karijeru modela od koje ni u sedmom desetljeću života ne odustaje. Na svom Instagram profilu sada je odlučila pokazati svoje neupitno manekensko umijeće istovremeno reklamirajući svoje napore u pomoći osobama pogođenim pandemijom koronavirusa

Kuhinja u moderno uređenom domu, 71- godišnjoj majci direktora kompanije Tesla Inc poslužila je kao improvizirana modna pista kojom je prošetala uz pjesmu 'Violence' sinove partnerice i buduće majke njegova djeteta, 32- godišnje kanadske pjevačice Grimes.

U spomenutom videu Maye Musk pozira u crnoj odjevnoj kombinaciji potpomognutoj sunčanim naočalama, zlatnim ogrlicama i anatomskim natikačama, a kako je imala priliku otkriti u opisu videa, ovih je dana udružila snage s njujorškim Tjednom mode i modeling agencijom IMG, čija je članica, u financijskoj pomoći organizacijama Runway Relief i CVFF: Common Thread posvećenim prikupljanju sredstava i podizanju svijesti o statusu radnika modne industrije, kojim je vladajuća pandemija koronavirusa ozbiljno naštetila u daljnjem poslovanju.

Više od 300 tisuća fanova na vlastitom Instagram profilu, majka Elona Muska pozvala je da sudjeluju novčanim donacijama u ovoj humanitarnoj akciji, te da i sami objave vlastiti video šetnje improviziranom modnom pistom.

  • +13
Maye Musk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Karijeru modela Maye Musk započela je davne 1960. godine kada je u Južnoj Africi pobijedila na natjecanju ljepote. Osamdesete godine provela je živeći u Kanadi i Americi gdje je, uz rad na manekenskoj karijeri, odvojila vrijeme za stjecanje magistarske diplome iz dijetetike i prehrambenih znanosti.

S navršenih 69 godina ušla je u povijest kao najstarija ambasadorica američkog beauty brenda CoverGirl, a imala je priliku i nastupiti u videospotu singla 'Haunted' megapopularne Beyonce.

Beyonce: 'Haunted' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube