THE POUCH

Indira Levak iz ruku nije ispuštala torbu za kojom svi žude i to u boji koju ima i Izabel Kovačić

20.11.2021 u 18:42

Bionic
Reading

Prije negoli su danas glavnim zagrebačkim Trgom krenule prosvjedne kolone, istim je prošetala Indira Levak, koja je bila pravo osvježenje subotnje špice

Za svoju šetnju centrom grada, gdje ju je i usnimio naš fotograf, pjevačica Indira Levak odlučila se za bijelu dolčevitu i u istoj boji hlače na crtu, ispod kojih su provirivale čizmice na petu. U sve to odlično se uklopila i njezina kratka frizura i boja kose, a kada je ugledala fotografa, nije propustila mu se osmijehnuti, iako je tada pričala na mobitel.

Kako bi 'oživila' kombinaciju, preko bijelog kardigana s uzorkom u smećkastoj boji, Indira se ogrnula narančastim kaputom koji je po sebi imao neobične šare u smeđoj boji.

  • +3
Indira Levak na Cvjetnom trgu Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

No, jedan je detalj ipak privukao pažnju svim modnim znalcima. Naime, u rukama je pjevačica nosila svoju omiljenu torbu. Riječ je o modelu The Pouch, s potpisom Bottega Venete, u obliku oblaka, napravljenoj od najfinije meke kože u smeđoj nijansi.

Upravo taj model u toj boji ima i poduzetnica Izabel Kovačić, a nisu joj odoljele niti domaće modne ovisnice poput Jadranke Sloković, Branke Krstulović ili Franke Batelić.

Ovaj efektni accessoire predstavlja jedan je od prvih modnih predmeta koje je britanski dizajner Daniel Lee stvorio nakon preuzimanje funkcije kreativnog direktora modne kuće Bottega Veneta. Slavna 'oblačić' torba oduševljavala je ove godine modne ovisnice koje se nikako nisu mogle zasititi ovog prepoznatljivog modela izraženog od meke kože.