SIR CLIFF RICHARD

Imate viška novca i sanjate o vili na Barbadosu? Za oko 60 milijuna kuna možete kupiti dom britanske pop zvijezde

02.01.2020 u 23:29

Bionic
Reading

Britanska glazbena legenda, Sir Cliff Richard, u prodaju je stavio svoju luksuznu nekretninu koju posjeduje na egzotičnom Barbadosu. Riječ je o vili koja se prostire na zemljištu od nekih 4 tisuće kvadratnih metara, na kojem se, osim bazena, nalaze i teniski tereni, teretana i sve ostalo potrebno za odmor iz snova

'To je moj osobni komadić raja', rekao je svojedobno o svojoj luksuznoj vili, smještenoj tek 400 metara od plaže koja će vas ostaviti bez riječi, britanska glazbena legenda Sir Cliff Richard. Ipak, taj komadić raja uskoro će uveseljavati nekog drugog, budući da ju je pjevač odlučio prodati i za istu traži gotovo 60 milijuna kuna.

Iako je danas 79-godišnji Richard većinu vremena provodio tamo, nakon što je prodao svoj dom u britanskom Surreyju, očito je došlo vrijeme da se oprosti od vile koja je građena sredinom 2000-e.

Zemljište, na kojem je vila izgrađena, proteže se na oko 4000 kvadrata i ima teniski teren, bazen, teretanu... dok se iz kuće pruža nevjerojatan panoramski pogled na tirkizni ocean u daljini.

Kuća se sastoji od ogromnog dnevnog boravka, u koji se dolazi odmah s ulaza, i iz nje se pruža zadivljujući pogled na ocean, a osim nje u kući se nalazi još šest spavaćih soba, isto toliko kupaonica i gomila balkona.

Za ljubitelje kuhanja tu je i luksuzno opremljena kuhinja, koja ima sve što je potrebno, a ako vam se i ne da boraviti unutra, postoji i ljetna kuhinja u kućici smještenoj odmah pored vile.

  • +11
Cliff Richard luksuzna vila Izvor: Profimedia / Autor: Hamptons Int / Planet / Profimedia