VOJVOTKINJINO 'TAJNO ORUŽJE'

Imate problema s pronalaskom idealnih traperica? Isprobajte savjete stilistice Kate Middleton

02.04.2019 u 17:44

Bionic
Reading

Stilistica Virginia Chadwyck-Healey, koju u kraljevskim krugovima nazivaju novim 'tajnim oružjem' Kate Middleton, podijelila je na društvenim mrežama nekoliko savjeta za pronalaženje savršenih traperica

Za samopouzdanje kojim u posljednje vrijeme zrači vojvotkinja od Cambridgea, doznalo se prošloga vikenda, zaslužna je 36-godišnja Virginia Chadwyck-Healey koja je Katein novi savjetnik za garderobu.

Virginia, poznatija kao Ginnie, bivša je urednica u britanskom izdanju časopisa Vogue koja danas ima vlastiti biznis.

Međutim, na radost brojnih obožavatelja kraljevske obitelji, Ginnie ima običaj putem Instagrama dijeliti besplatno modne savjete, a nedavno je podijelila i svoj vodič za kupnu savršenih traperica.

Traper dozvoljava kupnju i manje veličine, a Ginnie toplo preporučue da svakako isprobate manji broj.

U kabinu za presvlačenje trebali biste ponijeti štikle i tenisice kako bi prije kupnje razjasnili imate li traperice za ozbiljnija ili ležernija izdanja, kaže Ginnie i dodaje da uz malo sreće u jednom paru možete dobiti oboje.

Mnoge će to vjerojatno iznenaditi, ali Ginnie predlaže da se pri kupnji traperica ne oslanjate na online prodaju, već da odvojite vrijeme za obilazak trgovina.

'Uvjerena sam da odlaskom u trgovinu zapravo štedimo vrijeme, jer ćemo tako izbjeći kupnju 6 pari traperica putem online prodaje, od kojih nam 5 pari neće odgovarati pa ćemo se još gnjaviti i s vraćanjem', kaže Ginnie.

View this post on Instagram

👖Proof that customer service is alive and well....... 👖Many of you asking more about this denim story. I was invited to trial the @johnlewisandpartners personal styling service which you will find written up in their (free) Edition magazine in store. But my key takeaways? 1. Devote an hour of your time to actually go in store and let them guide you through their styles and amazing t-shirts eg this one by @finerylondon JL have a LOT of brands. Those that stood out were @madewell @leejeans and in house brand And/ Or. 2. Buy a size smaller as denim gives (thanks for pointing this out @styled_by_sian) and 3. Take heels and trainers with you to ascertain the difference between ‘smart’ and ‘casual’. And if you are lucky you should find a pair that does both. (Like these pinstripe pair by @leejeans) Denim dilemmas are suffered by all of us. Trust me! I intend to trial @trilogy_stores and @donnaida to add to my research. But for now, book in for a free service, no obligation to buy, genuine feedback @johnlewisandpartners No this isn’t sponsored, but I often think we can save ourselves as much time actually going into a shop rather than buying 6 pairs online only to return 5 and all the hassle of posting back etc. Retail therapy (in person) can pay dividends! Job done. #denim #doesmybumlookbiginthis #honestfeedback #personalstylist #vchstyle #oxfordstreet #bookonline

A post shared by Ginnie Chadwyck-Healey (@ginniech00) on

Aristokratske krvi, Virginia je kćer trećeg Lorda Strathamolda. Sa suprugom Oliverom Chadwyck-Healeyom, ima četverogodišnju Nancy i dvogodišnju Maggie, a par je s Williamom i Kate bio na Sveučilištu St Andrews, gdje su Ginnie i Kate studirale povijest umjetnosti. Par je bio i na njohovom kraljevskom vjenčanju 2011. godine.

Ginnie ima vlastiti biznis i radi kao modna konzultantica i prezenterica, a svoje modne savjete dijelit će Kate Middleton dok je njezina redovita stilistica Natasha Archer na rodiljnom dopustu.

Tijekom tog vremena povjeren joj je zadatak da u Kateinu garderobu unese više stila, ali da vojvotkinja pri tome ne izgleda kao da robuje trendovima.

'Ginnie je Kateino tajno oružje. Unijela je veliku promjenu u vojvotkinjinoj garderobi za javne angažmane i pomogla joj u stjecanju potpuno novog osjećaja samopouzdanja', komentirao je izvor blizak kraljevskoj obitelji za Daily Mail i dodao kako je Kate bila impresionirana i vrlo zahvalna Ginnie na pomoći.

  • +10
Ginnie je zaslužna za Kateinu kombinaciju pussy bow bluze s potpisom Gucci uz hlače širokih nogavica Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia