MIRELA PRISELAC - REMI:

'Imala sam mokre snove s profesorom povijesti'

10.05.2013 u 11:02

Bionic
Reading

U ovotjednom 'MaPet Showu' između Marijane, Petre i vaših mlakih, paprenih i toksičnih pitanja našla se Mirela Priselac – Remi

Remi je u vrućoj fotelji odgovorila na sve izazove, a tih nije bilo malo. Tako je priznala kako joj se dogodilo da ju je u krevetu umjesto 'zvjerkana' dočekao 'crvak', dodavši kako veličina ipak nije važna, već je važnija ljubav i izvedba. Kad smo kod seksa, Remi je prišapnula curama koje joj je bilo najgore iskustvo u krevetu te što napravi kad slučajno u društvu 'pusti goluba'.

Reperica je dodala da bi, kad bi mogla birati, u sljedećem životu voljela biti lastavica, i to ženska, jer je lijepo biti žena. 'Preporučila bih svim muškarcima da jedan dan navuku na sebe haljine svojih majki', dodala je.


Na pitanje koja je razlika između njenih i pjesama Jelene Rozge, Remi je odgovorila: 'Razlika je kao između romana i stripa. Ja se trudim da napišem nešto. Uostalom, školovala sam se da pišem pa valjda te škole nešto vrijede'.

Remi je trenutno zaljubljena, a Marijani i Petri je priznala da je jednom prilikom završila u vrućim igrama s fanom. 'Jesam, i baš je obožavatelj!'. Ovo je samo djeličak intervjua pred vama, stoga uživajte. A prije samog koncerta, podsjećamo vas da svoje mlake kritike, paprena pitanja i toksične komentare šaljete na Facebook stranicu MaPet Show Tportal, @mapetshow1 ili na mail mapet.show@t-com.hr